Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Κόρτνι Καρντάσιαν δείχνει τα προσόντα της με μπραζίλιαν μαγιό

Η Κόρτνι Καρντάσιαν δείχνει τα προσόντα της με μπραζίλιαν μαγιό

Είναι η μεγαλύτερη και η λιγότερο δημοφιλής στα social media. Εκεί που κι αυτή και οι αδερφές της μετρούν την επιτυχία. Η Κόρτνι Καρντάσιαν δείχνει να γλίτωσε έστω και λίγο απ΄αυτή τη μανία ένεκα του ότι μεγάλωσε ελάχιστα πιο πριν σε σχέση με την Κιμ ή ακόμα χειρότερα την Κλόε και τις δύο Τζένερ. Γι΄αυτό και φαίνεται πιο γοητευτική.

Μπορεί να φταίει ότι είναι 39 ετών, άρα έχει στο βλέμμα της την ωριμότητα. Μπορεί να φταίει ότι από τη στιγμή που χώρισε από τον Σκοτ Ντίσικ δεν την νοιάζει να κάνει σοβαρές σχέσεις και πηγαίνει από σχέση σε σχέση, κυρίως με άντρες μικρότερης ηλικίας και προηγούμενης δεκαετίας. Ποιος όμως δεν θα ήθελε να του δοθεί μια ευκαιρία με την Κόρτνι;

Ακόμα κι αν υπάρχει κάποιος που θα απαντήσει αρνητικά, μετά από αυτές τις φωτογραφίες θα αλλάξει άποψη. Η Κόρτνι Καρντάσιαν φοράει το μαύρο της μπικίνι και χοροπηδάει στον κήπο του σπιτιού της. Σε μια από τις λήψεις γυρίζει πλάτη και αποκαλύπτει τα οπίσθια της. Το κορμί της μοιάζει να μην έχει αλλοιωθεί καθόλου από την ηλικία. Το αντίθετο θα λέγαμε. Στα 39 της μπορεί και να είναι καλύτερα απ΄ότι στα 30 της.

Αυτές οι φωτογραφίες έρχονται προς απάντηση σε αυτό που είχε πει η Κιμ ότι η Κόρτνι είναι η λιγότερο ενδιαφέρουσα κι αυτό την κάνει ανασφαλή για την εικόνα της.

https://www.instagram.com/p/BpAYtuBhIGt/?hl=el&taken-by=kourtneykardash

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ