Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αδημοσίευτα πλάνα από το GNTΜ: Παίκτρια παρατάει τη φωτογράφιση

Αδημοσίευτα πλάνα από το GNTΜ: Παίκτρια παρατάει τη φωτογράφιση

Ενα νέο βίντεο από την στιγμή που η παίκτρια του Νext Top Model σταματά την φωτογράφιση στην πισίνα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο φαίνεται η Σοφία Ζαχαριάδου να τρέμει ολόκληρη και να αρνείται να βουτήξει στο νερό για να βγάλει φωτογραφία, ενώ μετά από λίγη ώρα βγαίνει από την πισίνα και αποχωρεί από το σημείο της φωτογράφισης.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Πρωινό του Ant1, ενώ το θέμα συζητήθηκε πολύ στα social media, καθώς πολλοί χρήστες του Twitter ανέφεραν πως είναι απαράδεκτο για μία κοπέλα που έπαθε κρίση πανικού να αποχωρεί από το παιχνίδι.

https://www.youtube.com/watch?v=0g0H3oTN6rY

Ωστόσο η Βίκυ Καγιά έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα τόσο μέσω Instagram, όσο και μπροστά στις κάμερες, λέγοντας πως η παίκτρια του Next Top Model δεν έπαθε ποτέ καμία κρίση πανικού και πως δίπλα της ήταν ψυχολόγος, ναυαγοσώστης και γιατρός που «έλεγχε» την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε χτες, Πέμπτη, στις κάμερες:

«Πρόκειται για παρεξήγηση, κανείς δεν πίεσε κανέναν. Η Σοφία είναι ένα εξαιρετικό κορίτσι που τη σεβόμαστε, την εκτιμώ πάρα πολύ. Μιλάμε για ένα μονταρισμένο επεισόδιο και δεν μπορείτε να δείτε πόσες ώρες ήμασταν εκεί και βοηθήσαμε το κορίτσι να τα καταφέρει. Δεν θέλαμε να φύγει, είναι κοκκινομάλλα, είναι κούκλα! Δεν έπαθε κρίση πανικού. Πάντα στα γυρίσματα υπάρχει και νοσηλευτής και γιατρός και ναυαγοσώστης και ψυχολόγος που προσέχει τα κορίτσια. Δεν πρόκειται περί τούτου. Κρύωσε πάρα πολύ, ήταν πολύ ώρα μέσα στο νερό και φοβήθηκε. Δεν υπήρξε καμία κρίση πανικού. Εγώ δεν την πίεσα, εγώ την αγκάλιασα, ήθελα να μείνει αυτό κόκκινο μαλλί, αυτά τα τέλεια χείλια, το κορίτσι μας!

Στεναχωρήθηκα με τα σχόλια, αλλά όχι για μένα, στεναχωρήθηκα για τη Σοφία. Δεν μπορείς για ένα νέο κορίτσι που προσπαθεί να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο ότι έχει πρόβλημα ψυχολογικό. Είναι άδικο, είναι μια χαρά το παιδί», είπε η Βίκυ Καγιά.

https://www.youtube.com/watch?v=QdMrslmAVB4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ