Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Nomads: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κυκλοφορεί με στρινγκ

Nomads: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κυκλοφορεί με στρινγκ

Είναι 28 χρονών. Διαθέτει τα ωραιότερα οπίσθια στην Ελλάδα. Με διαφορά. Στο παρελθόν έχει προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις στους άντρες μέσω φωτογραφίσεων σε περιοδικά. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάνει τώρα τα κόλπα της στο Nomads 2 και αποτελεί τη μοναδική παρουσία που δίνει κάτι στο κοινό. 

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα της είχαμε σημειώσει ότι ίσως να εξελιχθεί και στο πιο δυνατό χαρτί του Nomads σε σύγκριση με τα περισσότερα ονόματα που την πλαισιώνουν. Κι αν γίνει καμία στραβή και αποχωρήσει νωρίς, προβλέπουμε στον ΑΝΤ1 να ψάχνουν τρόπο να την επαναφέρουν.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν είναι μια ευχάριστη παρουσία μόνο για τους τηλεθεατές. Είναι και για τους συμπαίχτες της και για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω της στην παραλία της Μαδαγασκάρης για να την απαθανατίσουν με την κάμερα. Ο λόγος εξηγείται με το βίντεο από το protothema.gr, εκεί όπου η Δήμητρα τρέχει για να βουτήξει φορώντας ένα στρινγκ μαγιό.

Αυτό που γίνεται κατανοητό είναι πως μιλάμε για ένα αυθεντικά καταπληκτικό κορμί. Αν υπήρχαν δηλαδή οι παραμικρές αμφιβολίες πριν μπει στο παιχνίδι, έχουν διαλυθεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Από τους παίχτες του Nomads είναι από τους πιο καλογυμνασμένους. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος άντεξε μετά από τόσες αναταράξεις και αλλαγές στο παιχνίδι, αλλά το...

LIFESTYLE

Οι πρώην Survivors μπήκαν στο Nomads και στον πρώτο αγώνισμα γνώρισαν την ήττα από τους «Επίλεκτους».

LIFESTYLE

Ταραχή προκάλεσε η άφιξη των «Εισβολέων» στο ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» με τους «Επίλεκτους» να τρελαίνονται κυριολεκτικά και μόνο που τους βλέπουν…

LIFESTYLE

Η Τόνια Σολανάκη ήταν υποψήφια μαζί με τον Αλεξ Καββαδία και την Τραϊάνα Ανανία στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Nomads.