Ολόγυμνη στο κρεβάτι και με πόζα-κόλαση η Κιμ Καρντάσιαν

Ολόγυμνη στο κρεβάτι και με πόζα-κόλαση η Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η βασίλισσα του μάρκετινγκ, η γυναίκα που ξέρει πως να προωθήσει κάτι και να φέρει πίσω τα λεφτά που της έδωσαν. Στην περίπτωση μας βέβαια είναι τα δικά της προϊόντα που προωθεί, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Με τη φωτογραφία που ανέβασε θα αναγκάσει πάρα πολύ κόσμο να μπει στο προφίλ της και να μάθει τι κάνει.

Σήμερα το πρωί κυκλοφόρησε μια νέα σειρά προϊόντων αισθητικής που φέρουν το όνομα της. Τα KKW, το brand που ξεκίνησε η ίδια πριν από 2 χρόνια και σήμερα είναι στα best seller γύρω από την ομορφιά, έδωσαν την ευκαιρία στην Κιμ να βγάλει ακόμα μια φωτογραφία χωρίς ρούχα και χωρίς εσώρουχα. Ο στόχος θεωρητικά ήταν να εστιάσουν οι γυναίκες στο κραγιόν και το βάψιμο στα μάτια της.

Για τις γυναίκες δεν ξέρουμε, αλλά οι άντρες σίγουρα δεν θα εστιάσουν εκεί. Η Κιμ Καρντάσιαν είναι γυμνή, σε ένα κρεβάτι με σατέν σεντόνι, το οποίο καλύπτει την κάτω επίμαχη περιοχή, ενώ τα χέρια της έχουν αναλάβει να παίξουν man to man το στήθος της. Τόσο όσο να μη φανούν οι θηλές της. Αν δεν ήταν το Instagram, εκείνη δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μην καλύψει τίποτα.

Με το κεφάλι της να εξέχει από το κρεβάτι και το ένα της πόδι λυγισμένο, η Κιμ έχει στηθεί με έναν ακαταμάχητο τρόπο. Αισθητικά-καλλιτεχνικά άρτιο αποτέλεσμα.