Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Mega: Λαμπερή πρεμιέρα για την Ελένη Μενεγάκη – Δείτε την επιστροφή της μετά από ένα χρόνο απουσίας

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην τηλεόραση για λογαριασμό του Mega, μετά από ένα χρόνο απουσίας από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

H Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε. Η «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης μετά από ένα χρόνο αποχής επέστρεψε στην τηλεόραση του Mega!

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα είμαστε ξανά μαζί, είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω ξανά στη ζωή μου», τόνισε αρχικά η παρουσιάστρια, η οποία εμφανίστηκε συγκινημένη στην πρεμιέρα της στο Μεγάλο Κανάλι.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια ξεκίνησε να μιλάει για την ομάδα που θα την πλαισιώσει φέτος. (Σάββας Πούμπουρας, Γιάννης Μούτσος, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ελιάνα Χρυσικοπούλου).

Στην πρώτη της εκπομπή η «ωραία» Ελένη είχε στο πλευρό της την κολλητή φίλη της, το γούρι της, την Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι δύο γυναίκες γνωρίζονται πάνω από δύο δεκαετίες και η φιλία τους είναι μοναδική. Η τραγουδίστρια λοιπόν, ήταν παρούσα στην πρεμιέρα και μάλιστα τραγούδησε κάποιες από τις επιτυχίες της. Το βράδυ της Κυριακής ανέβασε βίντεο από την πρόβα που έκανε και μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: «Ελένη μου αύριο θα μας μαγέψεις»

«Τελικά αύριο θα είναι το ραντεβού μας, Δευτέρα 13 του μήνα μαζί με τα σχολεία, πάντα μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, αλλά τώρα πιο νωρίς 13:30 ακριβώς θα είμαι εκεί στο MEGA το καλό!», είπε η Ελένη Μενεγάκη στη χθεσινή της ανάρτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 από τη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων ο ελληνικός Ενεργειακός Διαμεσολαβητής. Ο Ενεργειακός Διαμεσολαβητής...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...