Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

«Της τρελής το κάγκελο»: Η πρώτη συνέντευξη της Ζενεβιέβ του GNTM

«Της τρελής το κάγκελο»: Η πρώτη συνέντευξη της Ζενεβιέβ του GNTM

Η Σάσα Σταμάτη επιχείρησε να πάρει συνέντευξη από το πιο viral πρόσωπο του Next Top Model, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, αλλά τελικά κάτι τέτοιο αποδείχτηκε δύσκολο εγχείρημα ακόμη και για την παρουσιάστρια.

Η art director του Next Top Model παραδέχτηκε πως δεν είναι εξοικειωμένη με τις κάμερες και τις συνεντεύξεις, γι΄ αυτό και όλη την ώρα προσπαθούσε να αποφύγει όσο γινόταν τις ερωτήσεις της Σάσας για την εκπομπή “Ooh La La”..

Τι συμβαίνει ρωτάει η Σάσα Σταμάτη την Ζενεβιέβ με εκείνη να απαντά λακωνικά… «της τρελής το κάγκελο».

Ωστόσο δεν ήταν μόνο περίεργη η αρχή της συνέντευξης, καθώς στην συνέχεια η art director του GNTM «στρίμωξε» την δημοσιογράφο «Σάσα να σου πω με ξέρεις χρόνια ε μην μου το παίζεις αυστηρή εμένα τώρα ξαφνικά. Σε έφερα στην Σχολή για να πάρεις συνέντευξη της Βίκυς, μην τρελαθούμε εδώ οι δυο μας τώρα», είπε με αυστηρό ύφος η Μαζαρί.

Εν τέλει, παρά την αρχική αντίδραση η Ζενιεβιέρ δέχτηκε να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις της Σάσας Σταμάτη μιλώντας τόσο για τον ρόλο της στο GNTM, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Σε ερώτηση αν είναι αυστηρή και κακιά όπως πολλές παίκτριες ανέφεραν στο παιχνίδι, η Ζενεβιέβ απάντησε πως στην δουλειά της είναι αυστηρή αλλά όχι κακιά και σνομπ.

Βέβαια στην επόμενη ερώτηση, οι τόνοι λίγο ανέβηκαν καθώς η Σάσα Σταμάτη ρώτησε την art director πως είναι η εμπειρία της στην τηλεόραση.

«Ποια εμπειρία μου με την τηλεόραση. Δεν βγαίνω μπροστά στην τηλεόραση είμαι στα backstage. Το αν με βλέπετε, δεν φταίω εγώ γι΄αυτό συγνώμη», είπε η ίδια.

Οσο για την ερώτηση της Σάσας για το τι έχει σπουδάσει… η art director απάντηση ειρωνικά «μαγειρική», προσθέτοντας πως είναι 43 ετών, έχει δύο παιδιά, είναι καλά και φτάνει.

Βέβαια στο τέλος η Ζενεβιέρ δεν δίστασε να ρωτήσει την Σάσα, λέγοντάς της… «τώρα εγώ θα χρειαστεί να το κάνω συχνά αυτό»… χωρίς βέβαια να παίρνει απάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μύκονος: Έγινε του …GNTM στα Ματογιάννια To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Μύκονος έχει παραδοσιακά την τιμητική της και η κάμερα του Mykonos Live...

ΕΛΛΑΔΑ

Ανατρεπτικό ήταν το GNTM καθώς η βραδιά ξεκίνησε με μία σημαντική ανακοίνωση. Η Εβελίνα ενημέρωσε τις συμπαίκτριές της ότι θα αποχωρήσει από το διαγωνισμό....

ΕΛΛΑΔΑ

Μία πολύ άβολη στιγμή υπήρξε στο GNTM στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το ποιες κοπέλες θα μπούνε στο σπίτι για να διεκδικήσουν το όνειρό...

ΕΛΛΑΔΑ

Το πρόσωπο της… χρονιάς έχει γίνει η Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM 5, καθώς έφερε το κάτι διαφορετικό στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι. Μετά από...