Η Αποστολία Ζώη ποζάρει με σέξι εσώρουχα και τονίζει: Μία γυναίκα σε σηκώνει…

Η Αποστολία Ζώη ποζάρει με σέξι εσώρουχα και τονίζει: Μία γυναίκα σε σηκώνει…

Με μια σέξι φωτογραφία μας καλησπέρισε στο Instagram η γνωστή τραγουδίστρια, Αποστολία Ζώη. Μπορεί πέρσυ να τη βλέπαμε με λάσπες και γρατσουνιές στο Nomads, τώρα τη βλέπουμε με καυτά εσώρουχα και βλέμμα πολλά υποσχόμενο και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ.

«Μία γυναίκα σε διαλέγει! Σε κάνει δικό της! Δεν επιλέγεις εσύ! Εκείνη… Από όλους τους μνηστήρες, τους θαυμαστές… Εσύ, ο Ένας. Απλά σε αφήνει να νομίζεις, να έχεις την ψευδαίσθηση της πρωτοβουλίας… της αρχηγίας. Μία γυναίκα σε σηκώνει και σε ρίχνει. Σε εξυψώνει και σε ταπεινώνει. Σε κάνει ευτυχισμένο ή δυστυχή. Με αυτήν που σε διαλέγει …πετάς. Με αυτήν που επιλέγεις …απλά… υπάρχεις. Γιατί αυτή που σ’αγαπά.. σ’αφήνει ελεύθερο. Αυτή που αγαπάς… σε σκλαβώνει. #ThePowerOfWomen», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

View this post on Instagram

Μία γυναίκα σε διαλέγει! Σε κάνει δικό της! Δεν επιλέγεις εσύ! Εκείνη… Από όλους τους μνηστήρες, τους θαυμαστές… Εσύ, ο Ένας. Απλά σε αφήνει να νομίζεις, να έχεις την ψευδαίσθηση της πρωτοβουλίας… της αρχηγίας. Μία γυναίκα σε σηκώνει και σε ρίχνει. Σε εξυψώνει και σε ταπεινώνει. Σε κάνει ευτυχισμένο ή δυστυχή. Με αυτήν που σε διαλέγει …πετάς. Με αυτήν που επιλέγεις …απλά… υπάρχεις. Γιατί αυτή που σ'αγαπά.. σ'αφήνει ελεύθερο. Αυτή που αγαπάς.. σε σκλαβώνει. #ThePowerOfWomen

A post shared by Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) on