Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Έκανε πολύ γερή… μπάζα λόγω Bachelor ο Αλέξης Παππάς!

Σημαντικές αποκαλύψεις για τα χρήματα που έλαβε ο Αλέξης Παππάς για το ριάλιτι «The Bachelor» έκανε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor του ΣΚΑΪ στο οποίο συμμετείχε και ο ηθοποιός μίλησε στην τηλεόραση του Open και σχολίασε μεταξύ άλλων την παρουσία του πρώην συμπαίκτη του στο ριάλιτι σχέσεων.

Όπως υπογράμμισε ο Αλέξης Παππάς μέσα στο ριάλιτι υποδύεται έναν ρόλο ενώ υποστήριξε ότι ο ηθοποιός δεν μπήκε εκεί για να βρει τη γυναίκα της ζωής του. Σχολίασε μάλιστα ότι ο Αλέξης Παππάς πήρε διώροφο σπίτι με τα λεφτά που εισέπραξε για την παρουσία του στο ριάλιτι σχέσεων του ALPHA.

«Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος», σημείωσε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε», πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του «Survivor» και ζαχαροπλάστης στο επάγγελμα.

«Σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο», εξήγησε ο Κώστας Παπαδόπουλος σε ερώτηση για ενδεχόμενη παρουσία του στο ριάλιτι σχέσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «Hello» η Δόμνα Μιχαηλίδου, υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς στις προσεχείς εκλογές. Σε αυτήν,...