Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Και ο αγαπημένος ηθοποιός μέσα: Αυτοί είναι οι 5 πρώτοι διάσημοι που μπαίνουν στο Survivor!

Ο νέος κύκλος του Survivor βρίσκεται προ των πυλών και οι πρώτοι πέντε διάσημοι είναι ήδη σε… μουντ Άγιου Δομίνικου

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του Φαλήρου μετά την περσινή του επιτυχία θα επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali εγκατέλειψε προς ώρας την σκέψη για All Star εκδοχή. Στόχος είναι όλη η παραγωγή να επικεντρωθεί στον πέμπτο κύκλο που ετοιμάζεται.

Στόχος είναι ο νέος κύκλος να βγει στον αέρα κατά τον Δεκέμβριο, όπως και πέρσι προκειμένου να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για περίοδο που τα περισσότερα προγράμματα διακόπτονται λόγω γιορτών. Όπως σε κάθε κύκλο έτσι και φέτος θα υπάρχει το concept «Διάσημοι – Μαχητές» με την παραγωγή να έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με γνωστά πρόσωπα που θα μπορούσαν να συγκροτήσουν την ομάδα των Διασήμων.

Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Χειμωνέτος. Ο πρώην πρωταθλητής της ποδηλασίας ακούγεται εδώ και χρόνια ότι θα βρίσκεται στο Survivor όμως όπως όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά στο να μπει στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομήνικο.

Ακόμη, ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης είναι στα πλάνα της παραγωγής. Ο ηθοποιός μπορεί να μην εμφανίζεται συχνά τηλεοπτικά ωστόσο είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να κεντρίσει την προσοχή των τηλεθεατών.

Ένας ακόμη αθλητής και συγκεκριμένα ποδοσφαιριστής που είναι στη λίστα της παραγωγής είναι ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα ΜΜΕ λόγω της σχέσης του με την Αγγελική Ηλιάδη. Το ζευγάρι μπορεί να μην είναι πλέον μαζί ωστόσο οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, έχοντας αποκτήσει κι ένα παιδί.

Η Βούλα Παπαχρήστου, αθλήτρια του τριπλούν είναι ακόμη ένα πρόσωπο που «βολιδοσκοπείται» από την παραγωγή του ριάλιτι.

Τέλος, ο τενόρος Βασίλης Κούρτης, δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό ωστόσο στην παραγωγή θεωρούν ότι είναι ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να κάνει αίσθηση μέσα στο ριάλιτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο νοτιοκορεάτης ηθοποιός Λι Σον-κιουν βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του και οι αρχές θεωρούν πως αυτοκτόνησε. Ήταν διάσημος όχι μόνο στη χώρα του αλλά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Προβλήματα δημιούργησε και στην Μύκονο η κακοκαιρία Bettina με τα δρομάκια της Χώρας να έχουν γεμίσει με νερά και φερτά υλικά. Στο βίντεο του...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...