Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με κοντό μπλουζάκι και τακούνια

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με κοντό μπλουζάκι και τακούνια

Αυτό το υπέροχο και διαχρονικό θηλυκό έχει βαλθεί να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό. Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου παραμένει όλα αυτά τα χρόνια στην πρώτη γραμμή κρούσης γιατί έχει αποδεχτεί αυτό που είναι. Την θέση της στη συνείδηση των ανδρών ως ένα sex symbol. Δεν προσπαθεί να το παίξει κάτι άλλο, ούτε να παραμερίσει. Μόνο να πλαισιώσει και να κάνει ακόμα πιο γοητευτική την περίπτωση της.

Αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, μιας και μόνο με τις καμπύλες της χτυπάει ταβάνι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βρει τους τρόπους της. Είναι πολυμήχανη και το αποδεικνύει συχνά πυκνά στο προφίλ της στο Instagram με τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Κι ο στόχος της είναι ξεκάθαρος από την έκφραση του προσώπου της. Να συγκεντρώσει κομπλιμέντα.

Δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αντίστασης, όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες. Εκεί η Μάγκυ Χαραλαμπίδου φωτογραφίζεται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Ρόδο όπου έχει πάει πιθανότατα για κάποιο dj set, και φοράει μόνο ένα κοντό μπλουζάκι και τα τακούνια της.

Σαν να μη φτάνει αυτό, ποζάρει και με το ένα πόδι σηκωμένο. Κάτι που δίνει τη δυνατότητα στις καμπύλες της να λάμψουν για άλλη μια φορά.

View this post on Instagram

Λατρεύω ❤️ τη Ρόδο και το @rodospalace! 😍 Up 👆 above! Εκεί ψηλά είναι τα αγαπημένα μου φρέσκο ανακαινισμενα δωμάτια που σου κόβουν την ανάσα! Με ιδιαίτερη αδυναμία στο γυάλινο μπανιο με θέα απέραντο γαλάζιο 💕 Κάθε γωνιά και ένα κλικ! Μα έχω άδικο? I'm back for more in my beloved fabulous @rodospalace! In this awesome glass white room with the absolute superb deep blue sea view! 😍 Breathless #sexy #sexydress #sexycurves #gorgeous #gorgeousgirl #highheels #highheel #readyforit #saturdaynight #rodos

A post shared by Maggie Charalampidou (@djmaggiex) on