Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Χάιντι Κλουμ μένει τόπλες και κάνει δήλωση-φωτιά

Η Χάιντι Κλουμ μένει τόπλες και κάνει δήλωση-φωτιά

Αποτελεί την πιο αναγνωρίσιμη εκπρόσωπο της γερμανικής πασαρέλας. Η Χάιντι Κλουμ είναι η πρώτη που κατάφερε να γίνει μοντέλο της Victoria’s Secret, καταγόμενη από τη Γερμανία, και 20 χρόνια μετά δείχνει να γίνεται όλο και καλύτερη. 

Είναι εκείνη η κατηγορία γυναικών που το πέρασμα του χρόνου και αυτές οι ρυτίδες που αφήνει, κάνουν το πρόσωπο πιο όμορφο, πιο σέξι. Στην περίπτωση της βέβαια μόνο εκεί θα βρεις ρυτίδες, γιατί το σώμα δεν αλλοιώνεται ούτε στο ελάχιστο.

Τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στην αμερικάνικη τηλεόραση ως κριτής στο Next Top Model. Δείχνει να μηδενίζει κάθε χρόνο το κοντέρ και διόλου άδικα ο ανδρικός πληθυσμός της υποκλίνεται. Κάτι που θα συμβεί ακόμα περισσότερο μετά τη δήλωση της σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Ocean’s Drive.

Εκεί η Χάιντι Κλουμ φωτογραφίζεται με μαγιό, μετά μένει τόπλες και λέει: «Δε συνηθίζω να φοράω πολλά όταν κάνω μπάνιο ή ηλιοθεραπεία. Συνήθως επιλέγω ένα στρινγκ μαγιό, κάτι με ελάχιστη κάλυψη. Αν δεν είναι κανείς τριγύρω, τότε αφαιρώ και το πάνω μέρος.»

Αυτές τις συνήθειες η Χάιντι τις έχει από πολύ μικρή, μιας και με τους γονείς της πάντοτε έκαναν ημι-γυμνισμό ή και εντελώς γυμνισμό.

https://www.instagram.com/p/Bkm6LLtguoj/?hl=el&taken-by=heidiklum

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Στα βήματα της μαμάς της βαδίζει η όμορφη 17χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι, η οποία εδώ και λίγους μήνες εργάζεται ως μοντέλο. Η...

LIFESTYLE

Στα 45 της χρόνια η Χάιντι Κλουμ παραμένει σέξι κι εντυπωσιακή, ενώ φροντίζει να το αποδεικνύει μέσα από αρετουσάριστες φωτογραφίες που ανεβάζει στο λογαριασμό...