Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Αυτός ο ηθοποιός ήταν η πρώτη επιλογή για το «Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς»

Αυτός ο ηθοποιός ήταν η πρώτη επιλογή για το «Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς»

Το Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς παραμένει μέχρι και σήμερα, 17 χρόνια μετά το τέλος του, μια από τις πιο επιδραστικές κωμωδίες της ελληνικής τηλεόρασης.

Το δίδυμο Παπαδοπούλου-Αθερίδης ταίριαξε τόσο πολύ και αγαπήθηκε όσο λίγα ντουέτα. Ταίριαξαν τόσο πολύ με τους ρόλους που δύσκολα θα μπορούσαμε να φανταστούμε καταλληλότερους.

Κι όμως ο Θοδωρής Αθερίδης δεν ήταν η πρώτη επιλογή για να παίξει στο πλάι της Δήμητρας. Αυτό γιατί όταν ήρθαν οι παραγωγοί από την καναδική εκδοχή της σειράς και συζήτησαν με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τους υπόλοιπους σεναριογράφους, μίλησαν με τον Κώστα Κόκλα. Είχαν μάλιστα ενθουσιαστεί και είχαν ξεκινήσει να γυρίζουν τον πιλότο.

Όμως ο Κώστας Κόκλας δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όπως και οι υπόλοιποι, κι έτσι πάγωσε. Όταν πάρθηκε ξανά η απόφαση να γυριστεί το Σ΄Αγαπώ Μ΄Αγαπάς ο ηθοποιός είχε συμφωνήσει αλλού και ο Αθερίδης προκρίθηκε για τον ρόλο.
Μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό, ο Κόκλας περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

«Αυτό ήταν ξένο κόνσεπτ, είχαν έρθει οι Καναδοί, είχαμε συμφωνήσει, είχαμε ενθουσιαστεί πάρα πολύ, είχαμε ξεκινήσει, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενα να είναι. Σε συνεννόηση με την παραγωγή είπαμε τότε να το αφήσουμε λίγο, να δούμε. Μετά έκλεισα κάτι άλλο σε άλλο κανάλι και όταν πια είπε η Δήμητρα «έλα να το κάνουμε», της λέω «Δήμητρα θα το κάνεις με τον Θοδωρή». Δεν έχει σημασία τώρα, είναι αυτά ιστορία. Έτσι γίνεται, αφήνεις κάποιες δουλειές, κάνεις κάποιες άλλες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ