Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Mίνα Αρναούτη: Έλεγα στον Παντελή να μην τρέχει κι αύξανε ταχύτητα

Mίνα Αρναούτη: Έλεγα στον Παντελή να μην τρέχει κι αύξανε ταχύτητα

Δυόμιση χρόνια μετά το θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα στην εκπομπή «Μαζί σου».

«Δεν είχα κόκαλα στον θώρακα, μου έφτιαξαν άλλα οστά με ιατρικά υλικά. Όταν έφτασα στον Ευαγγελισμό με το ζόρι μπορούσα να μιλήσω. Δεν ένιωθα το σώμα μου. Τα κόκαλά μου είχαν βγει και είχαν τρυπήσει την μπλούζα μου», εξομολογήθηκε η Μίνα Αρναούτη.

Η Μίνα Αρναούτη, αναφέρεται με λεπτομέρειες για τις σχέσεις της και την γνωριμία της με τον τραγουδιστή και τον αδερφό του, για τον οποίο μάλιστα εξέφρασε παράπονο καθώς δεν περίμενε ποτέ ότι δεν θα την επισκεπτόταν στο νοσοκομείο και θα απομακρυνόταν.

Η γνωριμία με τον Παντελή Παντελίδη και το μοιραίο βράδυ

«Με τον Παντελή Παντελίδη γνωριστήκαμε πριν γίνει γνωστός από έναν κοινό φίλο μας. Δεν ήταν τόσο διάσημος τότε, τραγούδαγε σε μικρά μαγαζιά. Είχαμε κάνει και διακοπές στην Αράχοβα με παρέα όλοι μαζί. Είχα να τον δω από το καλοκαίρι. Με την Φρόσω είχαν ένα φλερτ. Ξεκίνησε όλο αυτό από μια επίσκεψη του στην Ίο σε έναν φίλο του».

«Πήγαμε σε ένα σπίτι για χαρτιά. Εκεί συμπέρανα ότι δεν μπορώ να παίξω γιατί για να ξεκινήσεις εκεί χρειαζόσουν 5000 ευρώ. Μείναμε στο σπίτι από τις 3 μέχρι τις 8 το πρωί… Ο Παντελής έπαιξε χαρτιά, είχε κέφι και ήθελε να μείνει. Νωρίς το πρωί σηκωθήκαμε να φύγουμε, ο Παντελής ήταν ήρεμος, σιωπηλός και έδειχνε να είναι μια χαρά» αναφέρει η Μίνα Αρναούτη.

Το τροχαίο και οι επόμενες ώρες

«Αρχικά έκατσα πίσω στο κέντρο του αυτοκινήτου. Είπα στον Παντελή να μην τρέχει και εκείνος αύξησε ταχύτητα. Έκατσα δεξιά, έβαλα ζώνη και είδα να έρχεται η σύγκρουση. Στα 17 μου χρόνια είχα και ένα τροχαίο στη Μυτιλήνη, όπου νοσηλεύτηκα για πέντε μέρες και φοβόμουν. Όταν αυξήθηκε η ταχύτητα έκατσα πίσω από την θέση του συνοδηγού και έβαλα την ζώνη. Μετά θυμάμαι ότι γύρναγε το αμάξι, έκανε θόρυβο, ακούγαμε χαλίκια, τις μπάρες να χτυπάνε το αμάξι. Θυμάμαι ότι φώναξα Παντελή αλλά δεν πήρα απάντηση. Το αμάξι το διαπέρασαν 5 μπάρες».

Η Μίνα Αρναούτη έφθασε στον Ευαγγελισμό με σοβαρά ανοιχτά τραύματα και την ώρα που βρισκόταν στο ασθενοφόρο ρωτούσε αν ήταν καλά ο Παντελής: «Εμένα με τρύπησε μια μπάρα στην πλάτη, έσπασε τα κόκαλα του θώρακα και είχα μια τρύπα στον πνεύμονα 10 εκατοστών, είχα σπασμένο χέρι και μου έλειπε κομμάτι από το οστό στο πόδι. Υποθέτω ότι έγινε από την μπάρα αυτό. Δεν θυμάμαι αν ο Παντελής φορούσε ζώνη, μετά έμαθα ότι δεν φόραγε. Θυμάμαι τον Παντελή αν ήταν πεσμένος αλλά δεν θυμάμαι σε ποια θέση βρισκόταν εκείνη την στιγμή.

Ήμουν ενάμιση μήνα σε καταστολή. Δεν είχα αντιληφθεί την κατάσταση που βρισκόμουν όταν συνήλθα. Ο πνεύμονας επουλώθηκε και γι’ αυτό συνήλθα. Δεν μπορούσα ούτε να βήξω. Είχα την τραχειοτομή και δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σταύρος Παντελίδης, πατέρας του αείμνηστου Παντελή ύστερα από την δύσκολη περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του. Την...

ΕΛΛΑΔΑ

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, καθώς ο πατέρας του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ, έπειτα από αιμορραγικό...

LIFESTYLE

Στην Αθήνα μεταβαίνουν τις επόμενες ώρες οι Κύπριοι εμπειρογνώμονες επί τροχαίων δυστυχημάτων, Γιώργος και Ανδρέας Τζιρκαλλής, για να καταθέσουν ως μάρτυρες στην πολύκροτη υπόθεση...