Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Το ντεκολτέ της Εύα Πάντλοκ ξεπερνά τη φαντασία

Το ντεκολτέ της Εύα Πάντλοκ ξεπερνά τη φαντασία

Θα σου ραγίσει την καρδιά. Θα σε κάνει να μην μπορείς να σκεφτείς άλλη γυναίκα. Θα σου πάρει τα μυαλά και μετά θα ζητάς έλεος. Τέτοιες ατάκες και ακόμα περισσότερες θα μπορούσαν να αφορούν την Εύα Πάντλοκ. Μια κοπέλα που είναι πέρα από κάθε φαντασία. Τέτοιος συνδυασμός ομορφιάς, γοητείας, σωματικών προσόντων δεν βρίσκεται εύκολα. 

Κι αυτό δεν είναι κάτι που απλώς λέγεται. Είναι αλήθεια. Και προς τα πάνω και προς τα κάτω. Εννοούμε ότι μπορείς να βρεις πολλές που να έχουν κάποιο απ΄αυτά τα συστατικά σε υπερβολικό βαθμό ή σε πολύ χαμηλότερο βαθμό. Δεν μπορείς εύκολα να βρεις κοπέλες που να τα έχουν όλα σε μια συνθήκη αρμονίας. Να μην υπερβαίνει κάποιο το άλλο.

Όσο πανέμορφο πρόσωπό έχει, τόσο κατακτητικό είναι το βλέμμα της. Όσο καθηλωτικό χαμόγελο έχει, τόσο πληθωρικό είναι το στήθος της. Αυτό το τελευταίο βέβαια το δείχνει περισσότερο από τ΄άλλα η Εύα Πάντλοκ. Όπως στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και το φόρεμα της μοιάζει να μη μπορεί να το συγκρατήσει. Τέτοιο ντεκολτέ δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Ο καλύτερος τρόπος για να δεις τη φωτογραφία είναι να ξεκινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Έτσι θα δεις και πόσο μίνι είναι το φόρεμα της. Με ανάποδη κατεύθυνση είναι απίθανο να ξεκολλήσεις από το μπούστο της.

https://www.instagram.com/p/BpPrKdXH5PC/?utm_source=ig_embed

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Είναι το ύψιστο δείγμα της μεσογειακής ομορφιάς. Η Εύα Πάντλοκ έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας της Μεσογείου, αλλά δεν αρκείται εκεί. Έχει και...