Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Κένταλ Τζένερ στήνεται προκλητικά φορώντας κορμάκι και καλσόν

Η Κένταλ Τζένερ στήνεται προκλητικά φορώντας κορμάκι και καλσόν

Θα περίμενε κανείς η Κένταλ Τζένερ να μας βομβαρδίζει ινσταγκραμικά με προκλητικές και αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Ελεύθερη είναι, δεν έχει παιδιά όπως οι αδερφές της, είναι σε ηλικία που μπορεί να κάνει ασταμάτητα τρέλες. Κι όμως εκείνη έχει ένα προφίλ που ποντάρει περισσότερο στο αρτιστίκ, σε αυτό δηλαδή που δεν της αφαιρεί την ιδιότητα του μοντέλου. 

Αυτός είναι ο γενικός κανόνας, μιας και πάντοτε υπάρχουν οι εξαιρέσεις. Όπως η φωτογραφία που ανέβασε χθες βράδυ στο Instagram. Δεν είναι ότι λείπει το αισθητικά άρτιο, το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Υπάρχει κι απ΄αυτό. Αλλά υπερισχύει κάτι άλλο. Το πιο kinky και σέξι.

Η Κένταλ Τζένερ τα έχει όλα σε αυτή τη φωτογραφία. Όλες τις μικρές λεπτομέρειες που υπάρχουν χρόνια στο μυαλό των ανδρών και τους παράγουν τις φαντασιώσεις. Μαύρες γόβες με ψηλά τακούνια. Ένα δερμάτινο κορμάκι που δεν καλύπτει ιδιαίτερα τα οπίσθια της. Καλσόν. Την πόζα. Το ρετρό στιλ. Όλα αυτά δημιουργούν μια ακαταμάχητη εικόνα.

https://www.instagram.com/p/BpX-3osAXGD/?hl=en&taken-by=kendalljenner

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Το διάσημο μοντέλο Κένταλ Τζένερ μήνυσε ο ιταλικός οίκος μόδας Liu Jo, κατηγορώντας την ότι παραβίασε τους όρους ενός συμβολαίου, το οποίο προέβλεπε πως...