Μαρίνα Παντζοπούλου: Το παράπονο για τα γενέθλιά της στους γονείς της –«Μείναμε και την κοιτούσαμε»!

Η Μαρίνα Παντζοπούλου εξέφρασε το παράπονό της στη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη και στον μπαμπά της, Μάκη Παντζόπουλο και τους «άφησε άφωνους»!

Δύο χρόνια τώρα η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου δεν έχει κάνει τα γενέθλιά της λόγω της πανδημίας και τα παιδάκια δεν έχουν πάει σπίτι της να το γιορτάσουν με αποτέλεσμα, λίγες μέρες μετά το σχολείο, η οποία φέτος πηγαίνει Πρώτη Δημοτικού, είχε την απορία «εγω πότε θα κάνω πάρτι για τα γενέθλιά μου»!

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον Μελέτη Ηλία: «Λέγαμε ότι θα της κάνουμε του χρόνου, ήρθε αυτός ο Μάρτης που πέρασε, τίποτα, πάει… Και μας είπε πρώτη φορά τώρα που πήγε σχολείο «εγώ πότε θα κάνω το πάρτι για τα γενέθλιά μου να έρθουν οι συμμαθητές μου και έχουμε μείνει και την κοιτάμε και λέμε «μήπως έπρεπε να της κάνουμε το πάρτι της καλοκαίρι, ανοιχτά, έξω γιατί όσο χειμωνιάζει δεν μπορείς…»!

Η μικρή της οικογένειας, είναι ένα όμορφο ξανθό κοριτσάκι με ανοιχτόχρωμα μάτια και όταν η παρουσιάστρια ποστάρει φωτογραφία της εξάχρονης γίνεται χαμός στο Instagram!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει φωτογραφία της πανέμορφης μικρής κόρης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, άλλοτε μαζί, άλλοτε μόνη της και άλλοτε με τα αδέρφια της και φυσικά τα σχόλια και τα likes είναι αμέτρητα από φίλους και θαυμαστές της παρουσιάστριας και όπως έχει πει η Μαρίνα έχει το δικό της χαρακτήρα, δεν μοιάζει σε κανένα από τα παιδιά της παρουσιάστριας!