Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Τεράστια ανατροπή στο GNTM: Η ανακοίνωση της Παπαβλασοπούλου «πάγωσε» τα μοντέλα

GNTM: Τι ανακοίνωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου.

Μία έκπληξη, την οποία ανακοίνωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, έκρυβε το επεισόδιο της Τρίτης για τους διαγωνιζόμενους του GNTM.

Τα… επίδοξα μοντέλα δυσκολεύτηκαν όταν τους ανακοινώθηκε ο τρόπος που θα χρειαστεί να επιστρατεύουν τα βιώματά τους για να αποδώσουν το ζητούμενο στον φακό του φωτογράφου Αποστόλη Κουκουσά.

Ωστόσο η έκπληξη ήρθε λίγο αργότερα, αφού όπως ανακοίνωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, δεν θα υπάρξει αποχώρηση για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα:

«Αποφασίσαμε να σας ανοίξουμε τα χαρτιά μας. Όλοι είχατε μια ευαισθησία και με πολύ μεγάλη ανακούφιση αποφασίσαμε ότι αυτό το concept δεν θέλουμε να έχει μία δυσάρεστη νότα αποχώρησης».

Νωρίτερα είχε λάβει χώρα η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση, μετά από την είσοδο των παικτών στο σπίτι του GNTM, με τη Μελίνα Ρόρενς να εγκαταλείπει τον διαγωνισμό.

Όπως ανέφερε η Μελίνα: «Αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα και δεν μπορώ να διαχειριστώ το άγχος μου. Αυτό με βαραίνει. Παλιότερα αντιμετώπιζα κάποια προβλήματα με αυτό και δεν είχα θέματα για δύο χρόνια. Τώρα που το παιχνίδι έχει από μόνο του πίεση κι άγχος, επανεμφανίστηκε. Βγήκα έξω γιατί με έπιασε ταχυκαρδία και δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Αναγκάζομαι να φύγω. Είναι το άγχος κι οι κρίσεις άγχους. Δεν είναι ντροπή, είναι φυσιολογικό. Θα το κυνηγήσω έξω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Μύκονος: Έγινε του …GNTM στα Ματογιάννια To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Μύκονος έχει παραδοσιακά την τιμητική της και η κάμερα του Mykonos Live...