Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κόλασε την Τρίπολη με το μπούστο της [εικόνα]

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κόλασε την Τρίπολη με το μπούστο της [εικόνα]

Είναι κι αυτό μια στιλιστική επιλογή. Κάπως αμφιλεγόμενη, κάπως τολμηρή, κάπως ριψοκίνδυνη μιας και τα βράδια έχει το αεράκι του πλέον, ειδικά στην Τρίπολη. Αλλά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ως αυθεντική γυναίκα, δεν μασάει. Την ώρα που εμείς αναρωτιόμαστε πως δεν πούντιασε, εκείνη έκανε την θαρραλέα επιλογή να βάλει ανοιχτό σακάκι κι από μέσα να φορέσει μόνο ένα σουτιέν.

Είναι πιθανότατα από τις μεγάλες απορίες της ζωής για τους άντρες. Πώς αντέχουν οι γυναίκες με το κρύο όταν ντύνονται όπως η Αλεξάνδρα; «Μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος;» μεν, αλλά δεν θα το χωνέψουμε ποτέ.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρίσκεται με τον σύζυγό της στην Τρίπολη και το βράδυ του Σαββάτου έκανε όλη την πόλη να παραμιλά με την εμφάνιση της. Δεν ήμασταν εκεί για να το ξέρουμε από πρώτο χέρι, αλλά φαντάζει ως το πιο λογικό σενάριο.

Να βλέπεις δηλαδή την Αλεξάνδρα να παρελαύνει με το γνωστό της στυλ από μπροστά σου φορώντας ένα σουτιέν και με το σακάκι να είναι ανοιχτό για να φανεί το μπούστο της, και να μην γυρνάς το κεφάλι σου προς εκείνη; Παράλογο μας φαίνεται. Άλλωστε, μιλάμε για μια γυναίκα που είναι σκέτη απόλαυση. Που έχει ένα τρομερό χάρισμα να υποτάσσει άντρες και γυναίκες με το ύφος της.

View this post on Instagram

Judge me when you are perfect …!

A post shared by Alexandra Panagiotarou (@alexandra__panagiotarou) on