Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Φίλιππος Γλύξμπουργκ– Νίνα Φλορ: Βασιλικός γάμος στη Μητρόπολη – Η εντυπωσιακή άφιξη της νύφης – Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Φίλιππος Γλύξμπουργκ– Νίνα Φλορ: Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (23/10) ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ, που είναι ιδιοκτήτρια ενός πολυτελούς resort στη Μοζαμβίκη και κόρη του Ελβετού δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της αεροπορικής εταιρίας VistaJet.
Το μυστήριο έγινε στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ το ζευγάρι πάντρεψε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Το πριγκιπικό ζευγάρι έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενο από τους γονείς του και η Νίνα Φλορ έκλεψε τις εντυπώσεις με το νυφικό και τη μεγαλοπρεπής ουρά της.

Από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, πλήθος κόσμου βρίσκεται περιμετρικά έξω από τον ιστορικό ναό της Μητρόπολης για τον γάμο του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Νίνα Φλορ, κόρης Ελβετού δισεκατομμυριούχου. Τα βλέμματα φυσικά ήταν στραμμένα στην νύφη, καθώς όλοι περίμεναν την εντυπωσιακή της είσοδο.

Η Νίνα Φλορ έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών περίπου στις 17:25 και, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν πανέμορφη. Το νυφικό της είχε ένα με κομψό ντεκολτέ, ενώ ξεχωρίζει το εντυπωσιακό σινιόν χτένισμα της και η τιάρα, η οποία είναι οικογενειακό κειμήλιο της μητέρας του Φιλίππου. Πρόκειται για την Antique Corsage Tiara, που έχει δώσει η Άννα Μαρία, σύζυγος του τέως βασιλιά και στις δύο νύφες της Μαρί Σαντάλ και Τατιάνα Μπλάτνικ για την ημέρα του γάμου τους.

 

Οι καλεσμένοι στον γάμο του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ, όπως ήδη γνωρίζουμε, δεν θα ξεπερνούν τους 100 ενώ μετά την θρησκευτική τελετή θα ακολουθήσει το γαμήλιο πάρτι στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο. Επίσης, για όσους δεν βρεθούν μέσα στην εκκλησία όμως, θα έχει στηθεί γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή.

Στη λίστα των γαλαζοαίματων καλεσμένων είναι η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, η βασίλισσα Σοφία και η πριγκίπισσα Έλενα της Ισπανίας, και εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας και του Ανόβερο.

 

Από τον γάμο του Φιλίππου και της Νίνα Φλορ δεν λείπουν φυσικά και οι στενοί συγγενείς τους όπως ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ, ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η αδερφή του Θεοδώρα και η Μαρία Ολυμπία και ο αδερφός της Αχιλλέας και φυσικά ο ζάμπλουτος πατέρας της νύφης, Τόμας Φλορ.

Να σημειωθεί ότι τις εντυπώσεις, εκτός από τη νύφη, κατάφεραν να κλέψουν τόσο ο γαμπρός, όσο και τα τέσσερα παρανυφάκια, δύο κοριτσάκια και δύο αγοράκια. Τα παιδάκια συνόδευσαν το ζευγάρι σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη στιγμή του ντυμένα στα λευκά, με χρυσές κορδέλες, περασμένες στη μέση τους και μωβ με λευκά λουλούδια στα χέρια τους. Επίσης, ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν και οι τουαλέτες των υψηλών καλεσμένων από Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιππος, που επέλεξε να πραγματοποιήσει τον τρίτο γάμο του με τη Νίνα Φλορ στη Μητρόπολη Αθηνών, γίνεται με αυτόν τον τρόπο το πρώτο μέλος της πρώην Βασιλικής οικογένειας που παίρνει την απόφαση να παντρευτεί στην Ελλάδα μετά το τέλος της περιόδου της μοναρχίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «Hello» η Δόμνα Μιχαηλίδου, υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς στις προσεχείς εκλογές. Σε αυτήν,...