Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Γερμανού: Αυτή είναι η κομμένη συνέντευξη του Παπατριανταφύλλου – «Πρέπει να λύσουμε την παρεξήγηση»

Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου είχε αναφερθεί στην κάμερα του Καλύτερα Δεν Γίνεται για τον Δημήτρη Λιγνάδη και οι δηλώσεις του οι οποίες ήταν μονταρισμένες προκάλεσαν αρνητικά σχόλια από τη Ναταλία Γερμανού και δημιουργήθηκε μία παρεξήγηση.

Χθες, η Ναταλία Γερμανού του είχε υποσχεθεί να παίξει τις δηλώσεις του σχετικά με το εν λόγω θέμα και να λυθεί η παρεξήγηση!

«Πρέπει να λύσουμε μια παρεξήγηση γιατί το χρωστάμε αυτό το πράγμα κι εμείς θέλουμε όταν είμαστε με κάποιον τρόπο, σίγουρα όχι εσκεμμένα, φάουλ απέναντι σε έναν άνθρωπο, επιστρέφοντας το επόμενο σαββατοκύριακο να μην αφήνουμε καμιά καρδιά «χαλασμένη». Μιλάω για τον ηθοποιό, τον κύριο Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου που τον φιλοξενήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα σε μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη»!

Και υπογράμμισε: «Όπως ξέρετε, και μάλιστα βρέθηκε καλεσμένος και στο Πρωινό ο Αλέξανδρος, στον Γιώργο και τη Φαίη, και πολύ σωστά και ο Γιώργος Λιάγκας είπε αυτό που είναι γνωστό στους περισσότερους ηθοποιούς. Όταν γίνεται μια συνέντευξη μαγνητοσκοπημένη, συνήθως είναι μεγάλης διάρκειας. Η συνέντευξη του Αλέξανδρου ήταν νομίζω 30-40 λεπτά. Έγινε το μοντάζ κι έπαιξαν 3-4 λεπτά».

Ο ηθοποιός τόνισε: «Δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο #metoo από την πλευρά των ηθοποιών. Ξέρω ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, ώστε αυτοί οι άνθρωποι να σταματήσουν να υπάρχουν γύρω μας. Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος που ο κλάδος που υπηρετώ εγώ σήκωσε κεφάλι και είπε παιδιά μέχρι εδώ. Αυτοί οι πέντε, δέκα, είκοσι δεν με ενδιαφέρει πόσοι είναι, οι σκοτεινοί άνθρωποι είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στους φωτεινούς ανθρώπους που υπάρχουν σε αυτόν τον χώρο. Δεν θα αφήσουμε άλλο να μας λερώνουν. Θεωρώ ότι είναι ένας λεκές αυτό πάνω μας και δεν θα σταματήσουμε να τον καθαρίζουμε, μέχρι να καθαριστεί.»!

Και τόνισε: «Εγώ είχα καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη και προσωπικά δεν είχα κανένα παράπονο. Δεν μου έκανε ποτέ τίποτα ο άνθρωπος. Από εκεί και πέρα για τον άλλον τον κύριο που έχει προφυλακιστεί είχα ακούσει πολύ κακά πράγματα. Τύπου “Πρόσεχέ τον, μη πας να δουλέψεις μαζί του”. Για τον έτερο προφυλακιζόμενο πολλά πολλά χρόνια αργότερα άρχισαν να φτάνουν στα αυτιά μου οι φήμες που σερνόντουσαν χωρίς να ξέρω βέβαια ή να ακούσω ότι πρόκειται για ανήλικα. Μέχρι να δικαστεί ο άνθρωπος δεν μπορούμε να πούμε τίποτα»»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΔΙΕΘΝΗ

«Η Ρωσία θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει δραστικές ενέργειες στην Ουκρανία νωρίτερα, αλλά προσπάθησε για μεγάλο χρονικό διάστημα να επιλύσει τη σύγκρουση ειρηνικά και...

ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του να προχωρήσουν σε εισβολή στην Πολωνία ή στη Λετονία, χώρες...

ΔΙΕΘΝΗ

Η συνέντευξη του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στον αμφιλεγόμενο Αμερικανό τηλεοπτικό παρουσιαστή Τάκερ Κάρλσον, ο οποίος θεωρείται γενικά πως πρόσκειται στον Ντόναλντ Τραμπ, θα...