Ξέσπασε ο Κόρομι: «Το τι έκανα εγώ δεν το ξέρει! Δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει ανακρίβειες»!

Ο Γιώργος Κόρομι σε συνέντευξη στο OPEN Weekend αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Κώστα Παπαδόπουλο, το εξώδικο της Acun Media στον Τζέιμς Καφετζή και ξέσπασε κατά της Φωτεινής Πετρογιάννη και όσα είπε στον αέρα του Πρωινού!

Ο Γιώργος Κόρομι είπε: «Στη Φαίη Σκορδά, λοιπόν, η Φωτεινή Πετρογιάννη αναφέρθηκε σε μένα ότι εγώ όλο το καλοκαίρι έτρεχα σε κάστινγκ για να πάω σε εκπομπές, σε πάνελ. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει φυσικά και δεν μπορεί ούτε η Φωφώ ούτε κανένας να βγαίνει και να λέει ανακρίβειες και πράγματα που δεν ισχύουν»!

Και τόνισε: «Μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε κάστινγκ για οποιοδήποτε λόγο. Είχα πάει και είχα μιλήσει για ένα κομμάτι της εκπομπής, στο οποίο εγώ θα αναφέρομαι σε τοποθεσίες που είναι κοντά στην Αττική και μπορεί να πάει ο καθένας να τα εξερευνήσει και να περάσει πολύ καλά».

Και πρόσεθε: «Το τι έκανα εγώ το καλοκαίρι, Φωτεινή μου, δεν το ξέρεις. Θα έπρεπε να το ξέρεις, από τη στιγμή που θες να το σχολιάσεις. Και από τη στιγμή που δεν το ξέρεις, απλά κάτσε και δες τι λένε οι υπόλοιποι που γνωρίζουν»!