Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κάνει pole dancing

Το pole dancing δεν είναι απλώς κάτι που εξάπτει την αντρική φαντασία. Είναι και εντυπωσιακό ως προς τις απαιτήσεις και το τι μπορεί να καταφέρει κάποιος πάνω στον στύλο. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου για παράδειγμα, που είναι από μόνη της εντυπωσιακή, μπορεί να απογειώσει το θέαμα ενός χορού στον στύλο. 

Εμείς μετά βίας ανεβαίνουμε τα σκαλιά ενός ορόφου για να πάμε στη δουλειά και η Ιωάννα κάνει pole dancing και είναι και πολύ καλή μάλιστα. Τη συγκεκριμένη δεξιότητα η Ιωάννα την απέκτησε όταν συμμετείχε πριν από μια τετραετία περίπου στην παράσταση Πράματα και Θάματα, όπου για τις ανάγκες του ρόλου έκανε μερικές κινήσεις γύρω από τον στύλο.

Το pole dancing είναι σαν το ποδήλατο. Δεν ξεχνιέται. Φορώντας ψηλά τακούνια, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει πιαστεί από το πάνω μέρος του στύλου και κρατιέται με τα πόδια σε έκταση στο ψηλότερο σημείο του.

Πραγματικά σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό το αποτέλεσμα. Μιλάμε εξάλλου για μια πολύ ψηλή κοπέλα. Η ίδια αναφέρει στο σχόλιο ότι πρόκειται για throwback φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/BpiFJzkhC_C/?hl=en&taken-by=ioannatri

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ