Κινδυνεύει με έμφραγμα όποιος δει την νέα φωτογράφηση της Τζένιφερ Λόπεζ

Κινδυνεύει με έμφραγμα όποιος δει την νέα φωτογράφηση της Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανήκει στην κατηγορία γυναικών που όσο μεγαλώνουν, γίνονται ωραιότερες. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να φωτογραφηθεί με μία ακόμη αποκαλυπτική δημιουργία, αυτή τη φορά για το περιοδικό InStyle.

Συγκεκριμένα, φωτογραφήθηκε φορώντας μία εντυπωσιακή κάπα σε μεταλλικό πράσινο, που αφήνει εντελώς ακάλυπτες τις διάσημες καμπύλες της. Αν και η καριέρα της ξεκίνησε πριν από είκοσι χρόνια, η Λόπεζ αποδεικνύει περίτρανα πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις πρώτες καυτές εμφανίσεις της, έχοντας στα 49 της ένα σώμα που συνεχίζει να προκαλεί θαυμασμό και το οποίο η ίδια αποδίδει σε τρία πράγματα: καθόλου καφεΐνη, καθόλου αλκοόλ και πολύς ύπνος.

Η Τζένιφερ Λόπεζ πιο σέξι από ποτέ, στα 49 της. Οσο για το αν βιώνει το πέρασμα του χρόνου από πάνω της, σχολιάζει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρήσει κενά μνήμης ή χαμηλά επίπεδα ενεργητικότητας, αν και παραδέχεται πως θολώνουν τα μάτια της όταν κοιτάζει την οθόνη του κινητού της, πως νιώθει πόνους στην πλάτη και ενίοτε χαλαρούς τους μύες της όταν χορεύει για πολλή ώρα, κάτι που καταπολεμά κάνοντας ειδικές ασκήσεις με βάρη στην γυμναστική της.