Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κωστέτσος: Δεν είδα πουθενά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Νέα Υόρκη

Κωστέτσος: Δεν είδα πουθενά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη Νέα Υόρκη

Η κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model έχει γίνει αρκετές φορές αντικείμενο σχολιασμού στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι η πιο πολυσυζητημένη. Αυτό όμως δεν ισχύει και στους κύκλους της μόδας, αφού ο Βασίλειος Κωστέτσος την αποδομεί, μαζί με τα άλλα τρία μέλη της επιτροπής.

Ο σχεδιαστής βρέθηκε το πρωί στο Happy Day και κλήθηκε να σχολιάσει έναν προς ένα τα μέλη της επιτροπής του Next Top Model, αλλά και τον Στέλιο Κουδουνάρη του My Style Rocks. Πρώτα χαρακτήρισε ως «κατιναριό» τις κοπέλες στο GNTM και υπερβολική στις αντιδράσεις της τη Βίκυ Καγιά. Αμφισβήτησε μάλιστα και την όποια διεθνή καριέρα διατείνεται ότι έχει κάνει.

Τις καλές ατάκες όμως τις είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ο Βασίλειος Κωστέτσος ανέφερε ότι 4 χρόνια που ήταν στη Νέα Υόρκη δεν την είδε πουθενά, σε κανένα κάστινγκ.

«Δεν την έχω ακούσει ποτέ. Αυτό που παρουσιάζονται όλοι τοπ μόντελ στο εξωτερικό με καριέρες… φωτογραφίες δεν βλέπω όμως από όλα αυτά. Καλό θα είναι να υπάρχουν στιγμιότυπα από επιδείξεις που να τα δείχνουν αυτά. Εγώ 4 χρόνια που ήμουν στη Νέα Υόρκη, δεν την είδα σε κάποιο κάστινγκ. Δεν την γνωρίζω την κοπέλα, ούτε την έχω δει. Η μόνη που έχει καριέρα είναι η Έλενα Κουντουρά».

Το ίδιο δηκτικός παρουσιάστηκε και με τον Άγγελο Μπράτη και τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Για τον Μπράτη: «Καλά, το συνάδελφός μου… Μη με μπερδεύουν με συναδέλφους γιατί έχω άλλη καριέρα εγώ… Παρουσιάστριες είναι και η μισή Ελλάδα αν το πάρουμε έτσι! Πλάκα κάνω, αστειεύομαι, ναι, ο συνάδελφός μου».

Για τον Κουδουνάρη: «Μ΄έχετε μπλέξει με τους «συναδέλφους» σήμερα. Έχουμε και πάρα πολλούς τραγουδιστές επίσης και βγαίνουν από τα ριάλιτι συνέχεια. Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα που όμως έχει πάρα πολύ πληθυσμό σε τραγουδιστές, σχεδιαστές, μοντέλα και παρουσιάστριες. Δεν υπάρχει! Παγκοσμίως οι γνωστοί σχεδιαστές είναι 20 με 30. Στην Ελλάδα είναι 50!»

https://www.youtube.com/watch?v=QHqOGlzuYp4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Στη Σίφνο περνάει τι διακοπές της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενημερώνει συχνά τους ακόλουθούς της με φωτογραφίες από...

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2023: Ετοιμάζω το να ενταχθώ στην πολιτική» δήλωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος, καθώς νιώθει «πιο ώριμος από ποτέ» για να γίνει αυτό. «Έχω βγάλει...

ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συνήθως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάζει ένα καινούριο λουκ μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, αυτή τη φορά όμως είναι η επιτομή...

ΕΛΛΑΔΑ

Ο τελικός του Love Island πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 5/11, πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε οριστεί αρχικά και όπως φάνηκε και...