Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Οι αδερφές Καρντάσιαν έγιναν Άγγελοι της Victoria’s Secret

Οι αδερφές Καρντάσιαν έγιναν Άγγελοι της Victoria's Secret

Το βράδυ της Τετάρτης και της Πέμπτης οι Αμερικάνοι γιόρτασαν το Halloween. Η συγκεκριμένη γιορτή παίρνει μεγάλες διαστάσεις κάθε χρόνο και οι διάσημοι δίνουν ρέστα στις επιλογές τους για μεταμφιέσεις. Όσο πιο spooky τόσο καλύτερα. Η Κιμ Καρντάσιαν και οι αδερφές της είπαν να ξεφύγουν λίγο από τους κανόνες και αντί να ντυθούν κάτι τρομακτικό, ντύθηκαν Άγγελοι της Victoria’s Secret.

Μπορεί να μην έχουν το ύψος για να σταθούν σε πασαρέλα πέραν της Κένταλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υστερούν και στο sex appeal. Για την ακρίβεια οι πέντε αδερφές Καρντάσιαν προσέφεραν πολύ καλύτερο θέαμα κι απ΄αυτό που θα έβλεπες πιθανότατα σε ένα fashion show.

Η Κιμ ήταν αυτή που είχε την έμπνευση για το θεματικό πάρτυ τους και είχε ζητήσει τις στολές από την Victoria’s Secret ένα μήνα πριν. Εκείνοι προφανώς και δεν της αρνήθηκαν και τις έστειλαν τις στολές των αγγέλων από την περσινή μεγάλη επίδειξη.

https://www.instagram.com/p/BpnvendhbhE/

https://www.instagram.com/p/BpnMVKEjiAU/

Οι Καρντάσιαν φόρεσαν τις λιτές στολές και φωτογραφήθηκαν σαν να μην υπήρχε αύριο. Το Instagram γέμισε από φωτογραφίες και stories. Το παράδοξο είναι ότι η λιγότερο αποκαλυπτική ήταν η Κάιλι Τζένερ που παραδοσιακά ερχόταν στη δεύτερη θέση. Αυτή τη φορά ήταν – εννοείται- η Κιμ, αλλά και η Κόρτνι με την Κλόε που έδειξαν τα πληθωρικά τους οπίσθια.

https://www.instagram.com/p/BpndsHkF_QF/

Αυτή που παίρνει το βραβείο της πιο εντυπωσιακής όμως είναι η Κένταλ, που είναι μοντέλο ούτως ή άλλως.

https://www.instagram.com/p/BpnZSjvFwmC/

https://www.instagram.com/p/BpnnsLhlH97/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Την ώρα που όλες οι φίλες της βρίσκονταν στο fashion show της Victoria’s Secret, εκείνη απουσίαζε. Την ώρα που η κολλητή της Αντριάνα Λίμα...

LIFESTYLE

Πού; Νέα Υόρκη. Pier 49. Πότε; Νύχτα 8ης Νοεμβρίου. Το πιο «ποθητό» σόου όλων των εποχών άστραψε στην Μητρόπολη της Μόδας, σε μια πόλη...