Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Συγκλονιστικό: Ο Αντώνης Βαρδής μετά τον θάνατό του τραγουδά με τον γιο του Γιάννη [βίντεο]

Συγκλονιστικό: Ο Αντώνης Βαρδής μετά τον θάνατό του τραγουδά με τον γιο του Γιάννη [βίντεο]

Πρωταγωνιστές σε μία μοναδική και άκρως συναισθηματική μουσική συνύπαρξη είναι ο Αντώνης και ο Γιάννης Βαρδής και μας παρουσιάζουν το «Μια Ζωή Θα Είσαι Εδώ», που μόλις κυκλοφόρησε, μαζί με music video, από την Panik Platinum!

Τέσσερα χρόνια μετά την απώλεια του μεγάλου συνθέτη και ερμηνευτή, η χαρακτηριστική κι αγαπημένη φωνή του «επιστρέφει» μέσα από ακόμα μία συνεργασία με τον ταλαντούχο γιο του. Την μουσική του τραγουδιού έγραψε ο ίδιος ο Αντώνης Βαρδής και τους στίχους ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ενώ το video σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Σε μία κατάθεση ψυχής για το «Μια Ζωή Θα Είσαι Εδώ», ο Γιάννης Βαρδής αναφέρει: «ο χρόνος δεν υπάρχει. Εμείς τον ορίζουμε. Στην ουσία, όλα είναι ένα. Παρελθόν, παρόν, μέλλον… Έτσι είμαστε κι εμείς! Ένα… Και στο τραγούδι αυτό είμαστε, ξανά μαζί. Το τραγούδι ολοκληρώθηκε κάτω από τεράστια συναισθηματική φόρτιση. Οι συγκυρίες, όμως, το φέρανε στην επιφάνεια και έπρεπε να ξεπεραστεί κάθε συναισθηματικό εμπόδιο για να ολοκληρωθεί. Θεωρώ πως αυτό το τραγούδι είναι ένα δώρο. Ένα θείο δώρο σ’ εμένα κι από εμένα σ’ εσάς, με πολλή αγάπη! Χαίρομαι που σας έχει λείψει τόσο η φωνή του, η συνθετική του αξία, αλλά και η ψυχή που βάζει σε κάθε του ερμηνεία! Η φωνή και η ψυχή θεωρώ πως είναι αλληλένδετα πράγματα… Η φωνή έχει ψυχή και η ψυχή έχει φωνή! Φωνή κι ανάσα! Καλή σας ακρόαση! Υ.Γ.: ευχαριστώ για ακόμη μία φορά τον μόνιμο φίλο και συνεργάτη του πατέρα μου, Βασίλη Γιαννόπουλο για τους προφητικούς του στίχους».

Απολαύστε το τραγούδι:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ