Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ciao Ματέο: Το μήνυμα στο Instagram που ράγισε την καρδιά του Σαλβίνι

Κλειστά τα σχολεία σε όλη τη χώρα την Τετάρτη

Ο Ματέο Σαλβίνι φαίνεται ότι έχει πάρα πολλούς λόγους να μην είναι καλά το συγκεκριμένο διάστημα και αυτό δεν αφορά μόνο την ιταλική οικονομία.

Η φωτογραφία μάλιστα που την συνοδεύει είναι αυτή της ίδιας στο κρεβάτι με τον Σαλβίνι. Χρησιμοποιώντας έναν στίχο του ποιητή Gio Evan έγραψε: «Δεν είναι αυτό που χάσαμε, αλλά αυτό που θα έπρεπε να έχουμε δώσει ξανά. Με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Ciao Ματέο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Non è quello che ci siamo dati a mancarmi, ma quello che avremmo dovuto darci ancora. Gio Evan. Con immenso rispetto dell’amore vero che c’è stato. Grazie Matteo.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elisa Isoardi (@elisaisoardi) στις

Στο μεταξύ. επικρίσεις και αρνητικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην Ιταλία η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και γραμματέα της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι να αναρτήσει «σέλφι» στο διαδίκτυο, στο οποίο ποζάρει χαμογελαστός λίγο πριν επισκεφθεί περιοχές της βόρειας Ιταλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Ο Σαλβίνι βρίσκεται στην Βενετία και κάτω από την φωτογραφία γράφει ότι ετοιμάζεται να επισκεφθεί την περιοχή του Μπελούνο. «Όποιος σταματά έχει χάσει το παιχνίδι», προσθέτει ο ηγέτης της Λέγκα.

Η κίνησή του αυτή προκάλεσε την αντίδραση πολλών χρηστών του ίντερνετ, οι οποίοι διερωτήθηκαν, μεταξύ των άλλων «τι μπορεί να είναι αυτό που κάνει τον υπουργό Εσωτερικών τόσο εύθυμο, την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται από την κακοκαιρία και θρηνεί δεκάδες νεκρούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΕΘΝΗ

Ο ηγέτης της άκρας δεξιάς και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης συνεχάρη σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ για τις νίκες του στην κούρσα για το προεδρικό...

ΔΙΕΘΝΗ

«Δεν θα είμαι υποψήφιος στις ευρωεκλογές. Θα συνεχίσω να εργάζομαι ως υπουργός», δήλωσε ο Ιταλός αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Ματέο Σαλβίνι,...

ΔΙΕΘΝΗ

Σύμφωνα με ό,τι αποφάσισε το σημερινό υπουργικό συμβούλιο και έπειτα από πρόταση του υπουργού μεταφορών Ματέο Σαλβίνι, στην Ιταλία πρόκειται να αυξηθούν τα πρόστιμα...

ΔΙΕΘΝΗ

Σε δηλώσεις του προς τα μέλη της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών της Ρώμης, ο γραμματέας της Λέγκα και Ιταλός υπουργός Μεταφορών, Ματέο Σαλβίνι, αναφέρθηκε στην...