Η Ασημίνα Ιγγλέζου ολόγυμνη στο πάτωμα

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ντύθηκε Αγιοβασιλίτσα

Έχουμε δει από εκείνη πάμπολλους τρόπους με τους οποίους αναδεικνύει το γυμνό της κορμί. Είναι από τις πιο εφευρετικές σε αυτό. Το δείχνει σε κάθε της φωτογραφία. Όπως το δείχνει και στην πιο πρόσφατη που ανάρτησε στο Instagram. Λες και έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της για το πόσα διαφορετικά κόνσεπτ μπορεί να βρει που να την περιλαμβάνουν γυμνή.

Δεν ξέρουμε τι υπονοούμενα αφήνει με αυτή τη φωτογραφία, αλλά δεν είναι και το πρωτεύον που θα πρέπει να σε νοιάζει. Αυτό που θα εστιάσεις θέλοντας και μη είναι όσα βρίσκονται από το κεφάλι και κάτω. Όχι γιατί το κεφάλι δεν έχει αξία.

Απλώς στη φωτογραφία η Ασημίνα Ιγγλέζου έχει φορέσει μια κουκούλα ληστή και ποζάρει καθιστή στο πάτωμα. Το υπόλοιπο κορμί της, σε αντίθεση με το κεφάλι, δεν έχει τίποτα να το καλύπτει. Τίποτα με την έννοια του ρούχου. Γιατί έχει φροντίσει να τοποθετήσει ένα κάδρο με μια απεικόνιση πίνακα μπροστά της που καλύπτει τα επίμαχα σημεία. Τα καλύπτει και ταυτόχρονα δείχνει τόσο όσο.

Το απαραίτητο ερέθισμα για να πάρει πάλι μπρος το κομμάτι της φαντασίας που έχει κατακτήσει σε κάθε αρσενικό η Ασημίνα Ιγγλέζου.