Ολόγυμνη στη μπανιέρα η Ασημίνα Ιγγλέζου

Η Ασημίνα Ιγγλέζου ντύθηκε Αγιοβασιλίτσα

Το timing είναι μία έννοια πολύ σημαντική σε κάθε απόφαση που παίρνουμε στη ζωή. Αν μας ρωτούσαν πριν από ένα χρόνο ποια θεωρούμε την πιο σέξι Ελληνίδα, το πιο πιθανό είναι να μην αναφέραμε την Ασημίνα Ιγγλέζου. Αν μας ρωτήσει κάποιος σήμερα, τώρα, η απάντηση θα είναι «Ασημίνα» χωρίς πρώτη σκέψη. Και γι΄αυτό πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Instagram.

Ίσως σε μια εποχή που θα υπήρχαν αντρικά περιοδικά, η Ασημίνα να είχε ένα κανάλι προβολής και να την μαθαίναμε με ακόμα πιο ρομαντικό και ισχυρό τρόπο. Στο 2018 όμως που δυστυχώς δεν υπάρχουν αντρικά περιοδικά να της δώσουν τον άπλετο χώρο που της αξίζει, να ευλογάμε τα γένια μας που το Instagram προσφέρει την ευκαιρία.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου την εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Πολύ δίκαια λοιπόν μπορεί να λογίζεται ως μια από τις top class Ελληνίδες. Κι αν βρεθεί άνθρωπος να αμφιβάλλει, κάντε του ένα ψυχολογικό κι εγκεφαλικό τεστ για να δούμε αν όλα είναι στη θέση τους. Γιατί δε γίνεται να βλέπεις φωτογραφίες όπως αυτή που ανέβασε χθες στο προφίλ της και να μην την ανυψώνεις σε θρόνο.

Η Ασημίνα δείχνει το αφροδίσιο κορμί της σε όλη του τη δόξα. Αφροδίσιο όχι μόνο με την έννοια ότι διεγείρει. Αλλά και γιατί σίγουρα κάπως έτσι θα ήταν η θεά Αφροδίτη.

Ξαπλωμένη και γυμνή μέσα σε μια παλιά μπανιέρα, η Ασημίνα κρατάει κάτι κυάλια και αφήνεται στη μαγεία του φωτογραφικού φακού. Έχει κι αυτός μερίδιο στην αποθέωση του αρχαιοελληνικού κάλλους της Ασημίνας. Μόνο που βρίσκεται εκεί να την απαθανατίσει, του αξίζουν credits.