Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Οι «Άγγελοι» της Victoria’s Secret «ξεσήκωσαν» τη Νέα Υόρκη

Πού; Νέα Υόρκη. Pier 49. Πότε; Νύχτα 8ης Νοεμβρίου. Το πιο «ποθητό» σόου όλων των εποχών άστραψε στην Μητρόπολη της Μόδας, σε μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ. Οι Άγγελοι της «Victoria’s Secret» περπάτησαν στο catwalk με τις πιο λαμπερές δημιουργίες εσωρούχων που έκλεψαν, για ακόμη μια φορά, όλα τα βλέμματα.

Σε αυτή την πασαρέλα οι ειδήσεις ήταν πολλές. Η μελαχρινή καλλονή Αντριάνα Λίμα αποχαιρέτισε τους εκατομμύρια θαυμαστές της, καθώς πραγματοποίησε την τελευταία της (19η) εμφάνιση, ξεσπώντας σε λυγμούς μπροστά στο φακό, οι Κένταλ Τζένερ, Τζίτζι – Μπέλα Χαντίντ φόρεσαν εντυπωσιακά εσώρουχα, απολαμβάνοντας την επίσημη – πρώτη, ενώ για αυτή τη χρονιά το «fantasy bra» κόσμησε το μπούστο της Έλσα Χοσκ, της απόλυτης ξανθιάς από τη Σουηδία.

Πρόκειται για ένα εσώρουχο – κόσμημα σχεδιασμένο από τον οίκο Σβαρόφσκι, το οποίο αποτελείται από 21.000 διαμάντια. Όσο για την τιμή του, εκτιμάται πως προσεγγίζει το ένα εκατ. δολάρια. Η 30χρονη Χοσκ φόρεσε επίσης ένα κολιέ της ίδιας εταιρείας, σχεδιασμένο από τον Κρίστοφερ Κέιν.

https://www.instagram.com/p/Bp777nLhkni/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bp79Ro4B2xn/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bp77duvhGPg/?utm_source=ig_embed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Την ώρα που όλες οι φίλες της βρίσκονταν στο fashion show της Victoria’s Secret, εκείνη απουσίαζε. Την ώρα που η κολλητή της Αντριάνα Λίμα...

LIFESTYLE

Το βράδυ της Τετάρτης και της Πέμπτης οι Αμερικάνοι γιόρτασαν το Halloween. Η συγκεκριμένη γιορτή παίρνει μεγάλες διαστάσεις κάθε χρόνο και οι διάσημοι δίνουν...