Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Το μπικίνι της Ratajkowski είναι όσο πιο μικρό γίνεται

Θα έπρεπε να το περιμένουμε. Θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί καθώς σκρολάρουμε στο Instagram. Θα έπρεπε να φυλαγόμαστε. Όχι μόνο εμείς. Όλος ο αντρικός πληθυσμός. Από τη στιγμή που η Emily Ratajkowski ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τη νέα της κολεξιόν με μαγιό, έπρεπε να αναμένουμε σερί αναρτήσεων της όπου φοράει η ίδια τα μαγιό.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαμε το πρώτο κύμα με φωτογραφίες και stories. Από ένα τέτοιο story θα ξεκινήσουμε γιατί εκεί θα δεις κάτι διαφορετικό σε πόζα από την Emily. Το να φοράει ένα μπραζίλιαν μπικίνι ή ολόσωμο είναι πάντοτε ένα ωραίο θέαμα, αλλά όλο το καλοκαίρι την είδαμε πολλές φορές έτσι.

Το να φοράει ένα τόσο μικροσκοπικό μπικίνι και να ποζάρει πάνω σε ξαπλώστρα έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η Ratajkowski φοράει ένα μαγιό σκέτο κορδόνι. Και πάνω και κάτω. Οι «απαγορευμένες» περιοχές της καλύπτονται ακριβώς. Δεν υπάρχει περιθώριο για παραπάνω. Ο ήλιος «σκάει» πάνω στο κορμί της και υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πάθεις κεραυνοβόλο έρωτα μαζί της για χιλιοστή φορά.

Η μέση της, οι καμπύλες της που διαγράφονται, το βλέμμα της, κάθε τι πάνω στην Emily είναι σαν να έχει φτιαχτεί ύστερα από έρωτα αγγέλων με νεράιδες.

Πριν από το παραπάνω story, είχαν προηγηθεί οι ακόλουθες αναρτήσεις. Η Ratajkowski θα μπορούσε να είναι η μελαχρινή εκδοχή της Brigitte Bardot.

https://www.instagram.com/p/Bp9-7noBDVc/

https://www.instagram.com/p/Bp-FSSnB1yb/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ