Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Nomads: Η εικόνα του Βασιλόπουλου δείχνει ότι έχει πέσει πείνα

Nomads: Η εικόνα του Βασιλόπουλου δείχνει ότι έχει πέσει πείνα

Από τους παίχτες του Nomads είναι από τους πιο καλογυμνασμένους. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος άντεξε μετά από τόσες αναταράξεις και αλλαγές στο παιχνίδι, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει είναι η πείνα.

Κι αυτό φαίνεται καθαρά στο σώμα του που έχει χάσει αρκετά κιλά. Στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα ήταν πιο έκδηλο από κάθε άλλη φορά.

Καθώς η ομάδα των επίλεκτων επέστρεφε στην παραλία της μετά το παιχνίδι επιβίωσης, είδαν τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να τους υποδέχεται στην καλύβα. Λίγα δεύτερα μετά ο Χρήστος Βασιλόπουλος μιλούσε στην κάμερα του Nomads για την επιστροφή της και ήταν σε επίπεδα αποστέωσης.

Αυτό το λέμε καθ΄υπερβολήν, μιας και ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει απόθεμα, αλλά είναι μεγάλη η διαφορά σε σχέση με το πως ήταν όταν μπήκε. Θυμίζει αρκετά την περίπτωση του φίλου του Σπαλιάρα στο πρώτο Survivor.

Απ΄ό,τι φαίνεται η πείνα είναι μεγάλη στο παιχνίδι. Ιδίως για την ομάδα των επίλεκτων που συμπληρώνει δύο μήνες παραμονής στη Μαδαγασκάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Οι πρώην Survivors μπήκαν στο Nomads και στον πρώτο αγώνισμα γνώρισαν την ήττα από τους «Επίλεκτους».

LIFESTYLE

Ταραχή προκάλεσε η άφιξη των «Εισβολέων» στο ριάλιτι επιβίωσης «Nomads» με τους «Επίλεκτους» να τρελαίνονται κυριολεκτικά και μόνο που τους βλέπουν…

LIFESTYLE

Η Τόνια Σολανάκη ήταν υποψήφια μαζί με τον Αλεξ Καββαδία και την Τραϊάνα Ανανία στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Nomads.

LIFESTYLE

Είναι 28 χρονών. Διαθέτει τα ωραιότερα οπίσθια στην Ελλάδα. Με διαφορά. Στο παρελθόν έχει προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις στους άντρες μέσω φωτογραφίσεων σε περιοδικά. Η...