Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

GTNM: Η Μέγκι σε τόπλες φωτογράφιση πολύ πριν μπει στο παιχνίδι

GTNM: Η Μέγκι σε τόπλες φωτογράφιση πολύ πριν μπει στο παιχνίδι

Είναι από τα πρόσωπα που αναδείχτηκαν στο πρώτο δίμηνο της τηλεοπτικής σεζόν. Το Next Top Model δημιούργησε την ίντριγκα που οφείλει να έχει κάθε τέτοιο ριάλιτι και η Μέγκι Ντρίο ήταν από τις κεντρικές φιγούρες. Η αποχώρηση της από το παιχνίδι έφερε στην επιφάνεια κάτι από το παρελθόν.

Ο Γιάννης Χοστελίδης είναι ένας φωτογράφος με έδρα το Λονδίνο που έχει επιλέξει ένα πιο NSFW περιεχόμενο για τις φωτογραφίσεις που κάνει. Τα μοντέλα του είναι κυρίως άνθρωποι με τατουάζ, piercing και γενικώς πράγματα που φαίνονται extreme. Πριν από δύο χρόνια, πολύ πριν μπει στο Next Top Model, βρέθηκε να ποζάρει για τον φακό του και η περί ης ο λόγος.

Η Μέγκι είχε αποδεχτεί να φωτογραφηθεί σε ένα αρκετά προβοκατόρικο κόνσεπτ και όχι μόνο μία φορά. Αν και οι δικές της φωτογραφίες είναι από τις πιο casual που έχει κάνει ο συγκεκριμένος φωτογράφος, η 25χρονη δεν δίστασε να μείνει τόπλες φορώντας μόνο ένα καλσόν.

https://www.instagram.com/p/BAILP8pgLWm/

Στις άλλες φωτογραφίες είναι περισσότερο καλυμμένη. Στη μία σηκώνει τη μπλούζα της για να φανεί το στήθος της, ενώ στην άλλη έχει ένα σαφώς σούπερ σέξι ντύσιμο. Μακριές κάλτσες, κοντό μπλουζάκι και το εσώρουχο της δίνουν τον τόνο, για να το αποτελειώσει η πόζα της.

https://www.instagram.com/p/BGXJ7epALf9/

https://www.instagram.com/p/BGZvNhtALVR/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ