Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο μόνο με τα εσώρουχα

Η Αλεσάντρα Αμπρόζιο μόνο με τα εσώρουχα

Την ώρα που όλες οι φίλες της βρίσκονταν στο fashion show της Victoria’s Secret, εκείνη απουσίαζε. Την ώρα που η κολλητή της Αντριάνα Λίμα έλεγε το αντίο στις πασαρέλες, εκείνη δεν ήταν παρούσα. Φυσικά η Αλεσάντρα Αμπρόζιο είχε σταματήσει πριν από 2 χρόνια και η αλήθεια είναι πως έλειψε από πολλούς.

Κυρίως από όλους εμάς που μαζί με την Αντριάνα Λίμα την είχαμε στην κορυφή και δεν έπεφτε με τίποτα. Τα χρόνια όμως περνάνε και οι κανόνες είναι κανόνες. Και αυτοί που αφορούν τις πασαρέλες και αυτοί που αφορούν την καρδιά και το μυαλό των ανδρών. Κι αν οι πρώτοι κανόνες έφεραν το φινάλε της, οι δεύτεροι θα αργήσουν πάρα πολλά χρόνια να το κάνουν. Αν το κάνουν.

Γιατί με τέτοιες φωτογραφίες όπως αυτή που ανέβασε στο Instagram η Αλεσάντρα Αμπρόζιο, φαντάζει όλο και πιο απίθανο να χάσει τη θέση της. Η 37χρονη Βραζιλιάνα φοράει απλώς τα εσώρουχα της και ποζάρει κανονικά, χωρίς κάτι το εξεζητημένο.

Κι όμως καταφέρνει να προκαλεί τις ίδιες παρενέργειες σε όσους τη βλέπουν. Πρωτίστως γιατί διαθέτει ένα από τα πιο σέξι βλέμματα που έχουμε δει. Δευτερευόντως, γιατί φροντίζει πάντοτε να αναδεικνύει το μπούστο της. Ό,τι κι αν φοράει.

https://www.instagram.com/p/BqF-EDagOkn/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Πού; Νέα Υόρκη. Pier 49. Πότε; Νύχτα 8ης Νοεμβρίου. Το πιο «ποθητό» σόου όλων των εποχών άστραψε στην Μητρόπολη της Μόδας, σε μια πόλη...

LIFESTYLE

Το βράδυ της Τετάρτης και της Πέμπτης οι Αμερικάνοι γιόρτασαν το Halloween. Η συγκεκριμένη γιορτή παίρνει μεγάλες διαστάσεις κάθε χρόνο και οι διάσημοι δίνουν...