Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Σάρα Άντεργουντ φοράει στρινγκ μαγιό και το δείχνει περήφανα

Η Σάρα Άντεργουντ φοράει στρινγκ μαγιό και το δείχνει περήφανα

Είναι αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Να φοράει μόνο εσώρουχα ή το μπικίνι της, να είναι όσο πιο μικρά γίνεται κι εκείνη να ποζάρει με τον καταλληλότερο τρόπο ώστε να φανούν. Η Σάρα Άντεργουντ είναι ένα θαύμα, μια οπτασία που κάθε φορά προσπαθείς να καταλάβεις αν τη βλέπεις στ΄αλήθεια ή έχεις παραισθήσεις.

Σχεδόν 10 χρόνια μετά την αποχώρηση της από τα κουνελάκια του Playboy, η Σάρα έχει χτίσει μια επαγγελματική καριέρα ως travel blogger. Μόνο που δεν ταξιδεύει απλά σε μέρη και τα φωτογραφίζει. Τα φωτογραφίζει με την ίδια να είναι πάντοτε στη φωτογραφία και να είναι ντυμένη με τον τρόπο που αναφέραμε παραπάνω.

Αυτή τη φορά βρίσκεται στο Palm Springs, σε ένα καλοκαιρινό μπαρ και απολαμβάνει το cocktail της. Άλλες κυρίες απολαμβάνουν cocktail φορώντας ένα αέρινο φουστάνι και πέδιλα. Άλλες ντυμένες στην πένα. Η Σάρα Άντεργουντ το απολαμβάνει φορώντας ένα μαύρο μπικίνι με το κάτω μέρος του να είναι στρινγκ. Και ποζάρει με γυρισμένη πλάτη για τη φωτογραφία.

Για άλλη μια φορά τα οπίσθια της προκαλούν τον απόλυτο θαυμασμό. Για άλλη μια φορά θα τσιμπιέσαι για να δεις αν είσαι ξύπνιος ή βλέπεις κάποιο όμορφο όνειρο.

https://www.instagram.com/p/BqFxmWPHea9/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Δεν ξέρουμε αν το έχετε συνειδητοποιήσει, αλλά το 2018 δεν έχει και πολύ χρόνο ζωής ακόμα. Δύο μήνες και 22 μέρες του έχουν μείνει...