Άλλη μια φωτογραφία που η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι απολαυστικά αποκαλυπτική

Η Ασημίνα Ιγγλέζου παραλύει το μυαλό με αυτή τη φωτογραφία

Έχει χαθεί το μέτρημα και το μέτρο με την Ασημίνα Ιγγλέζου. Το μέτρημα γιατί ακόμα μια φορά μας δείχνει το επί της ουσίας γυμνό της κορμί. Το μέτρο χάθηκε, αλλά όχι με την κακή έννοια που συνηθίζουμε να το λέμε και το εννοούσαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Το μέτρο χάθηκε με κάθε καλή έννοια. Γιατί δεν υπάρχει άντρας που να ζήσει την υπερβολή με την Ασημίνα και να μη θέλει κι άλλο.

Όταν μάλιστα αυτή την «υπερβολή» την επιμελούνται επαγγελματίες φωτογράφοι και βγάζουν έναν ακόμα πιο σαγηνευτικό εαυτό της, τότε το μέτρο είναι μια τελεία κάτι χιλιόμετρα πίσω. Παύει να σε νοιάζει η επιστροφή σε αυτό. Θες απλά να βλέπεις εκείνη.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου συγκαταλέγεται με κάθε δικαίωμα στις 5 πιο καυτές Ελληνίδες. Το κατέκτησε και φροντίζει να μην χάνει ποτέ από τον ανταγωνισμό. Τούτη τη φορά το κάνει με τον γνωστό της τρόπο. Δε φοράει ρούχα, δε φοράει εσώρουχα κατά πως φαίνεται, παρά μόνο ένα τζάκετ ανοιχτό κατά το ήμισυ. Κι αυτό που αποκαλύπτεται είναι κάτι που δεν θα κουραστείς ποτέ να το βλέπεις.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι το θέαμα αγγίζει την τελειότητα. Είναι η μόνη μη υπερβολή που επιβιώνει στην περίπτωση της. Θα ήταν σίγουρα τέλειο αν φαινόταν ολόκληρο το πρόσωπο της Ασημίνας που αποπνέει τέτοιον ερωτισμό.