Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Φραντσέσκα Φαράγκο είναι η Λατίνα που θα σε «αιχμαλωτίσει»

Η Φραντσέσκα Φαράγκο είναι η Λατίνα που θα σε «αιχμαλωτίσει»

Το επώνυμο της, αν το διαβάσεις αγγλικά, σημαίνει «πολύ παλιά». Και ίσως να μην είναι τυχαίο. Γιατί η Φραντσέσκα Φαράγκο θυμίζει κάτι από τις Ιταλίδες καλλονές της Cinecitta, της χρυσής εποχής του ιταλικού σινεμά. Κι ας μην έχει καταγωγή από εκεί. Τα γονίδια της Λατίνας είναι παντού στο κορμί της.

Πολλά στοιχεία για εκείνη δεν είναι γνωστά. Αν κάνεις μια αναζήτηση θα σου βγάλει μόνο το προφίλ της στο Instagram. Η ίδια λέει στις πληροφορίες για τον εαυτό της ότι έχει καταγωγή από την Οτάβα, την πρωτεύουσα του Καναδά. Εμείς λέμε ότι σίγουρα κάποιος πρόγονος της έχει ρίζες από Λατινική Αμερική ή Μεσόγειο.

Θα μπορούσε να είναι Ισπανίδα, θα μπορούσε να είναι Ιταλίδα. Είναι τίποτα και όλα αυτά μαζί. Αυτό που μετράει στο κάτω κάτω είναι αυτό που βλέπει ο καθένας και αυτό που του δημιουργεί ως εικόνα η Φραντσέσκα Φαράγκο.

https://www.instagram.com/p/BqIN2w9B2Js/

https://www.instagram.com/p/BqFpZhqh4qJ/

Όπως είδες πάνω και θα δεις στη συνέχεια, η Φραντσέσκα έχει ένα απίστευτο κορμί. Ο τρόπος που μαγνητίζει και γοητεύει για να ρίξει τα μάτια σου μετά πάνω στο σώμα της θυμίζει κάτι από Μόνικα Μπελούτσι.

https://www.instagram.com/p/Bpc_Cz4h_4G/

https://www.instagram.com/p/BfMNIGYh53e/

Γενικά θυμίζει πολλά πράγματα στον καθένα. Πράγματα που δεν βρίσκεις τον τρόπο να τα θυμηθείς και να τα ονοματίσεις. Καλύτερα έτσι. Γιατί η Φραντσέσκα είναι τελικά κάτι ιδιαίτερο και αυτόφωτο.

https://www.instagram.com/p/BpKZ6tjBfoU/

https://www.instagram.com/p/BlTygRyBcFI/

Ως εικόνα είναι κάποιο μέρος καλοκαιρινό, ίσως εξωτικό, με θέα πανέμορφα σπίτια και πελάγη. Και στο επίκεντρο της θέας εκείνη με μαγιό.

https://www.instagram.com/p/Bk7-Ma_hIHV/

https://www.instagram.com/p/Bk-pgNeBSgQ/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ