Θα τραβήξεις κι εσύ κουπί με το στρινγκ μαγιό της Λίντσεϊ Πέλας

Θα τραβήξεις κι εσύ κουπί με το στρινγκ μαγιό της Λίντσεϊ Πέλας

Η Λίντσεϊ Πέλας είναι γνωστή για το πληθωρικό της κορμί. Έχει στήθος και καμπύλες πίσω που δεν μπορούν να τιθασευτούν. Όταν λοιπόν σου λέει κάποιος ότι φοράει το μαγιό της, δε μπορείς παρά να υποθέσεις ότι αυτό το μαγιό δεν θα καλύπτει και πολλά πράγματα. Πολύ σωστά θα υποθέσεις.

Εφόσον αυτή η υπόθεση επιβεβαιώνεται, γίνεται βεβαιότητα. Κι η βεβαιότητα πρέπει να οδηγήσει σε μια αντίδραση. Άλλη αντίδραση δεν υπάρχει από το να πας να ψάξεις ένα κανό, να ξεκινήσεις να κωπηλατείς και να ελπίζεις ότι κάπου στο νερό θα εμφανιστεί μπροστά σου με το μαγιό της για να σου ζητήσει να τη βοηθήσεις.

Η Λίντσεϊ Πέλας αποδεικνύει κάθε φορά ότι αποτελεί ένα κορίτσι-αιχμαλωσία. Αιχμαλωσία αισθήσεων, φαντασίας, επιθυμιών. Όπως κι αν είναι ντυμένη, όπως κι αν ποζάρει. Ακόμα και μετά από τούμπα σε λασπόνερα που το πρόσωπο της θα είχε λερωθεί, δεν θα μείωνε καθόλου όσα προκαλεί.

Εδώ βέβαια δεν σε «προσκαλέσαμε» για να δεις μια απομυθοποιητική φωτογραφία. Σε φωνάξαμε για το ακριβώς αντίθετο. Η Λίντσεϊ φοράει ένα μπλε μπικίνι της μορφής κορδονιού. Το κάτω μέρος είναι στρινγκ και η στάση του σώματος της επιτείνει την εφίδρωση από το ούτως ή άλλως ακαταμάχητο θέαμα. Δηλώνει ότι δυσκολεύεται να τραβήξει κουπί. Προσφέρεσαι για βοήθεια;