Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Νίνα Άγκνταλ φοράει διχτυωτό καλσόν χωρίς εσώρουχο

Η Νίνα Άγκνταλ φοράει διχτυωτό καλσόν χωρίς εσώρουχο

Θα την δεις, θα την ξαναδείς και ακόμα δεν θα έχεις χορτάσει. Μιλάμε για τη Νίνα Άγκνταλ, μια κοπέλα που σίγουρα θα θέλαμε να βρίσκεται περισσότερο στο επίκεντρο της επικαιρότητας, να μας δίνει περισσότερο feedback με φωτογραφίσεις της. Με μια από τις ωραιότερες Ευρωπαίες δεν μπορείς να αρκείσαι στα λίγα.

Επειδή όμως δεν υπάρχει τρόπος να συμβεί το ευκταίο, τότε θα αρκεστείς κι εσύ, όπως κι οι υπόλοιποι. Όπως όλοι οι άντρες που θα ήθελαν να είναι Λεονάρντο Ντικάπριο για μία μέρα. Την ημέρα που γνώρισε τη Νίνα Άγκνταλ. Και μετά να μην την αφήσουν ποτέ να φύγει από κοντά τους.

Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα με τη Νίνα Άγκνταλ. Ή που θα την ερωτευτείς ως το τέρμα ή που θα αρνηθείς να ασχοληθείς για να μην την ερωτευτείς. Το δεύτερο δεν θα το καταφέρεις αν δεις τη φωτογραφία που ανέβασε πριν δύο μέρες. Από πάνω μέχρι τη μέση είναι όλα καλά. Ανισορροπείς λίγο με  το ύφος της, αλλά είσαι ακόμα όρθιος.

Από τη μέση και κάτω όμως…Εκεί θα δεις ότι φοράει ένα διχτυωτό καλσόν και καθόλου εσώρουχο. Φυσικά ποζάρει πλάγια, αλλά οι γλουτοί και οι μηροί της φαίνονται μια χαρά και κολάζουν.

https://www.instagram.com/p/BqTeqWbFjmW/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Πίστεψε μας, δεν είναι μια από εκείνες τις φορές που υπερτονίζουμε χωρίς πραγματικό λόγο κάτι. Είναι πραγματικά μια φωτογραφία που θα την κοιτάς και...