Η Ασημίνα Ιγγλέζου σε μια γυμνή φωτογράφιση πέραν πάσης φαντασίας

Η Ασημίνα Ιγγλέζου παραλύει το μυαλό με αυτή τη φωτογραφία

Έλειψε και παραέλειψε. Η Ασημίνα Ιγγλέζου πήρε ένα από τα γνωστά της «διαλείμματα» από τις καυτές της αναρτήσεις στο Instagram και αφοσιώθηκε σε έναν αγώνα πεζοπορίας που συμμετείχε. Αφού έφτασε στα ψηλά του Ολύμπου, επανήλθε στην ρουτίνα της, η οποία δεν μοιάζει καθόλου με ρουτίνα για όλους τους άλλους.

Το πιο πιθανό είναι και η ίδια να το απολαμβάνει και να της αρέσει. Για τον ανδρικό πληθυσμό δεν είναι απλώς πιθανό, αλλά δεδομένο.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μια από τις 2-3 κορυφαίες γυναίκες της εγχώριας σόουμπιζ κι αυτό είναι απαράβατο. Ό,τι άλλο κι αν υπάρχει, δε μπορεί να την ξεπεράσει. Σε κάθε σύγκριση παίρνει θέση νικήτριας. Ειδικά όταν αρχίζει μια ρελάνς με φωτογραφίες όπως αυτή για την οποία της αφιερώνουμε τόσους διθυράμβους.

Αποτελώντας μέρος από μια φωτογράφιση που έκανε πριν μερικές εβδομάδες, η Ασημίνα ανεβάζει μία-μία τις φωτογραφίες. Τώρα ήταν η σειρά για αυτές που στέκεται όρθια και ολόγυμνη. Το σώμα της είναι ορισμός του αρχαιοελληνικού κάλλους. Το στήθος της αποκαλύπτεται. Η πόζα της αισθησιακή, προκλητική και καλλιτεχνική. Όλα στη σωστή δοσολογία.