Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Το σταυροπόδι της Κάιλι Τζένερ δείχνει ποια είναι η βασίλισσα

Το σταυροπόδι της Κάιλι Τζένερ δείχνει ποια είναι η βασίλισσα

Ένα από τα πιο must πράγματα για διάσημες αυτή την περίοδο είναι να ετοιμάζουν ημερολόγιο με φωτογραφίες τους. Οι περισσότερες επιλέγουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Η Κάιλι Τζένερ κάνει τη διαφορά. Στο ημερολόγιο της για το 2019 θα είναι σέξι όσο δεν πάει, αλλά χωρίς να δείχνει κάποιο απόκρυφο σημείο της.

Μαζί με την αδερφή της Κένταλ Τζένερ, η Κάιλι ετοιμάζει να λανσάρει στην Black Friday μια νέα τζιν κολεξιόν, με το ημερολόγιο της να είναι ένα έξτρα για όποιον σπεύσει να κάνει κάποια αγορά. Από τη Δευτέρα έχει ξεκινήσει τις αναρτήσεις στο Instagram σχετικά με την κυκλοφορία και αποδεικνύει ότι είναι μια business woman που θα σαρώνει για αρκετά χρόνια ακόμα.

Η Κάιλι Τζένερ φοράει το στέμμα της βασίλισσας, ένα χρυσαφένιο μίνι φόρεμα και ποζάρει με σταυροπόδι, με τις καμπύλες της να μην αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

https://www.instagram.com/p/Bqc_hx7nWiw/

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία που δείχνει ότι η Κάιλι είναι μαζί με την Κιμ οι δύο εμπορικότερες της οικογένειας, αξίζει να δείτε και αυτές που ανάρτησε στο επαγγελματικό της προφίλ στο Instagram, το Kylie Jenner Shop.

https://www.instagram.com/p/Bqdd37Hn1ia/

https://www.instagram.com/p/Bqdd_cZnxjn/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ