Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Μπάγια Αντωνοπούλου απολύθηκε από τον ΑΝΤ1 – Τι αποκάλυψε δημοσιογράφος

Η Μπάγια Αντωνοπούλου απολύθηκε από τον ΑΝΤ1 – Τι αποκάλυψε δημοσιογράφος

Η ιστορία μετράει μερικές εβδομάδες. Η Μπάγια Αντωνοπούλου, που ήταν για χρόνια στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, φαίνεται πως είδε οριστικά την έξοδό της από τον ΑΝΤ1.

Αυτό προκύπτει μετά την αποκάλυψη που έκανε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης στη Φωλιά των Κου Κου στον τηλεοπτικό σταθμό STAR. «Είναι αποκλειστική πληροφορία. Έχει γίνει πολύ μεγάλος χαμός με την Μπάγια Αντωνοπούλου. Εύχομαι να μην το μαθαίνει από εμάς ότι ουσιαστικά την κάλεσαν από το λογιστήριο του ΑΝΤ1 να υπογράψει την απόλυσή της. Δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΑΝΤ1. Ενημερώθηκε το απόγευμα από το τηλέφωνο», είπε ο δημοσιογράφος.

https://www.youtube.com/watch?v=zD987X-Nelc

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η Μπάγια Αντωνοπούλου έχει δεχτεί πρόταση από άλλο κανάλι κάτι που σίγουρα θα αποκαλυφθεί στο άμεσο μέλλον.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Είναι επίσημο! Η επόμενη κίνηση μετά την αποχώρηση από τον Παπαδάκη!

Το παρασκήνιο με την Μπάγια Αντωνοπούλου

Η Μπάγια Αντωνοπούλου πριν λίγο καιρό αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ύστερα από καβγά που είχε με τον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη.

Αν και αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης υποστήριζε ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι άρρωστη και θα επιστρέψει μόλις συνέλθει στη συνέχεια παραδέχθηκε εμμέσως την ένταση που υπήρξε μεταξύ τους και ακολούθως έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στο Καλημέρα Ελλάδα.

Οι φήμες, στη συνέχεια, ήθελαν την Μπάγια Αντωνοπούλου να παραμένει στον ΑΝΤ1 και να απορροφάται σε κάποια άλλη τηλεοπτική εκπομπή, πιθανότατα ψυχαγωγική. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και όπως φαίνεται η δημοσιογράφος βρέθηκε εκτός.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Το πρωί της Πέμπτης στην ενότητα «Μέχρι να έρθει η Φαίη», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε μία αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον της Μπάγιας Αντωνοπούλου...