Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Η Ελισάβετ Δοβιλιατίδου κολάζει με το κόκκινο μπραζίλιαν

Την ώρα που τα περισσότερα Instagram accounts διάσημων Ελληνίδων έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη από μέρες πριν, υπάρχουν κάποια λίγα που παραμένουν στις επάλξεις. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι μια από τις πιο εξέχουσες γυναίκες σε αυτό το σοσιαλμιντιακό παιχνίδι και μας κάνει να μη μετράμε 9 Οκτωβρίου, αλλά 70 Αυγούστου. Ναι, τόσο γραφικοί.

Δεν ξέρουμε αν η φωτογραφία που ανέβασε μέσα στο Σαββατοκύριακο τραβήχτηκε λίγο πριν ή έστω κοντά στην ανάρτηση χρονικά. Μπορεί να είναι από τις φωτογραφίες-καβάτζα που ανεβάζουμε όλοι στο Instagram. Καμία σημασία δεν έχει. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα είναι να μένεις με το στόμα ανοιχτό και να σε δαιμονίζει.

Μιλάμε για μια κοπέλα με υπέροχα, πανύψηλα πόδια. Γυμνασμένα και στρογγυλεμένα σε κάθε τους σημείο. Από κάτω μέχρι τέρμα πάνω. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι το πιο σέξι χιλιόμετρο που έχουμε δει. Και σε αυτή τη φωτογραφία μεγεθύνει περισσότερο τον μύθο της.

Φορώντας κόκκινο μπραζίλιαν μαγιό αφήνει να φανούν οι άσπρες γραμμές που δεν έχουν μαυρίσει, να φανούν τα πόδια της, να φανούν οι γλουτοί της και τα οπίσθια της. Η ίδια έχει γείρει το κεφάλι προς τα πίσω και τα μαλλιά της ανεμίζουν. Και μ΄αυτό το θέαμα πάλεψε εσύ να μην σκέφτεσαι το επόμενο καλοκαίρι, να μην τρέχει το μυαλό σου σε εικόνες ελευθερίας, σε ανέμελο τρέξιμο σε αμμουδιές στις ακτές του Μαϊάμι ή του Λος Άντζελες.

https://www.instagram.com/p/Boju375ARm_/?hl=en&taken-by=elisavet_dovliatidou_official

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ