Η Νίνα Άγκνταλ παίρνει την ΠΙΟ καυτή πόζα που έχεις δει

Πίστεψε μας, δεν είναι μια από εκείνες τις φορές που υπερτονίζουμε χωρίς πραγματικό λόγο κάτι. Είναι πραγματικά μια φωτογραφία που θα την κοιτάς και θα ψάχνεις να βρεις τρόπους για να πας στην Αμερική και να την βρεις. Η Νίνα Άγκνταλ είναι από τις ωραιότερες γυναίκες στο χώρο της μόδας, αλλά και γενικά. Είναι από τις τοπ Σκανδιναβές και αν σκεφτείς ότι είναι μόλις 26, τότε το μυαλό στριφογυρίζει ακόμα περισσότερο.

Ακόμα αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν ο Λεονάρντο Ντικάπριο να ήταν μαζί της και να την άφησε. Οκ, Ντικάπριο είναι αυτός, μπορεί να έχει όποια θέλει και να βρει μια εξίσου εντυπωσιακή γυναίκα. Αλλά και πάλι η απορία δεν μας λύνεται. Δεν το κάνεις έτσι αβασάνιστα. Άραγε τι να σκέφτεται βλέποντας φωτογραφίες όπως αυτή που ανάρτησε χθες στο Instagram;

Εκεί η Νίνα Άγκνταλ είναι σε μια παραλία, σε μια καμπάνα και παίρνει μια πόζα που μπορεί να σου κόψει τη λαλιά, να σου προκαλέσει καρδιακά θέματα ή απλά να σε κάνει να τα παρατήσεις όλα και να μείνεις ενεός. Με το μαύρο μπικίνι της να περιλαμβάνει μερικά κοψίματα σε σημεία που κόβουν την ανάσα και με τον ήλιο να της δίνει μια ιδιαίτερη λάμψη, η Νίνα στέκεται σαν αιλουροειδές και ετοιμάζεται να καλπάσει.