Η Ασημίνα Ιγγλέζου παραλύει το μυαλό με αυτή τη φωτογραφία

Η Ασημίνα Ιγγλέζου παραλύει το μυαλό με αυτή τη φωτογραφία

Ό,τι κι αν κάνεις αυτή τη στιγμή το σταματάς. Ό,τι κι αν σκεφτόσουν, τώρα δεν θα το ξανασκεφτείς. Η Ασημίνα Ιγγλέζου το έβαλε στόχο να μονοπωλήσει τις σκέψεις σου και η αλήθεια είναι πως δεν θα δυσκολευτεί να το κάνει. Μετά απ΄αυτή τη φωτογραφία θα έχει αποκλειστική θέση.

Κάποιος που θα έχει δει τι ανεβάζει στο Instagram η Ασημίνα, θα αναρωτιέται προς τι όλος αυτός ο στόμφος. Τι το διαφορετικό ή τι το καινούργιο μπορεί να έκανε; Η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί παρά με την φωτογραφία που ανέβασε. Μια φωτογραφία που κάνει κάθε πιστό της να καταλάβει ότι δεν είναι ζήτημα καινούργιου ή διαφορετικού. Είναι ζήτημα τρόπου.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μια Ελληνίδα που μπορεί να προκαλέσει υπερφόρτωση στις σκέψεις με ένα μόνο βλέμμα της. Τα μάτια της αφήνουν υποσχέσεις χωρίς να υπόσχεται το στόμα της. Ακόμα κι όταν δε φαίνονται, όπως στη φωτογραφία που το μαλλί της έχει καλύψει το πρόσωπο.

Όλο το υπόλοιπο θέαμα δημιουργεί το απαραίτητο ερέθισμα για να φανταστεί κανείς πως απευθύνεται με το βλέμμα της η Ασημίνα στον ανδρικό πληθυσμό.