Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Κάτι τρέχει με την Μπέλλα! Με ποιον άνδρα έχει έρθει κοντά;

Κάτι τρέχει με την Μπέλλα! Με ποιον άνδρα έχει έρθει κοντά;

Το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα Μπέλλα και ο Ντένης Παπαγεωργίου φαίνεται πως έχουν έρθει πολύ κοντά, σύμφωνα με την εφημερίδα Reallife.

Μπορεί και οι δύο να κρύβουν προς το παρόν τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους, όμως είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό παραμένουν αχώριστοι.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Σταρ Ελλάς γιόρτασε τα γενέθλιά της και πόζαρε στο σπίτι του γνωστούς επιχειρηματία, κρατώντας αγκαλιά το σκυλάκι του.

Το συγκεκριμένα στιγμιότυπο φρόντισε να το αναρτήσει στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους, προσδίδοντας εμμέσως έτσι τη στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

LIFESTYLE

Δύο άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις έκανε η Ιωάννα Μπέλλα στο προκριματικά του διαγωνισμού Μις Υφήλιος για την ανάδειξη της πιο όμορφης γυναίκας του πλανήτη.

LIFESTYLE

Η Ιωάννα Μπέλλα που δεν βρήκε θέση στο Next Top Model και δεν έκανε για μοντέλο, κέρδισε έναν διαγωνισμό μοντέλων και αναδείχθηκε η Σταρ...

LIFESTYLE

Αυτός νέος, πολύ πλούσιος και λαρτζ! Αυτή πολύ καυτή, ψηλή, λιγνή και με αδυναμία στους δυνατούς άντρες! Αλλά…. έφυγε στα ξένα!