Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ραλλία Χρηστίδου: Αν εκλεγώ στην Ευρωβουλή, σκοπεύω να είμαι πολύ συνεπής

Ραλλία Χρηστίδου: Αν εκλεγώ στην Ευρωβουλή, σκοπεύω να είμαι πολύ συνεπής

Η υποψηφιότητα της στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές ξάφνιασε τους πάντες. Όχι γιατί η Ραλλία Χρηστίδου δεν σχετίζεται με την πολιτική με προφανή τρόπο. Αλλά γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντοτε λιτή στον δημόσιο λόγο της. Όχι πολιτικά, αλλά και στο κομμάτι που αφορά τη δουλειά της.

Τα τελευταία δύο χρόνια άρχισε να γίνεται πιο εξωστρεφής έχοντας αλλάξει και το ύφος της μουσικής της. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και η Ραλλία θα βρίσκεται το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Τι θα συμβεί όμως με το τραγούδι αν τυχόν εκλεγεί;

Η Ραλλία Χρηστίδου μίλησε στην Αφροδίτη Γραμμέλη και το Πρωινό για την υποψηφιότητα της και δήλωσε διατεθειμένη να αποχωριστεί τη νυχτερινή ζωή του επαγγέλματός της. Δεν θα αφήσει όμως τη δισκογραφία, αφού εκεί δεν τίθεται ασυμβίβαστο.

«Δεν βλέπω την πολιτική από την πλευρά του στίβου. Την βλέπω ως μια διαδικασία πολύ γενική που μας αφορά όλους. Αν εκλεγώ σκοπεύω να είμαι πολύ συνεπής. Το να κάνεις δισκογραφία δεν έχει ασυμβίβαστο. Το να είμαι σε κάποια νυχτερινή πίστα είναι το δύσκολο. Θα σου μιλήσω με πολύ ειλικρίνεια αυτή τη στιγμή, δεν έχω διαβάσει ούτε μισό σχόλιο.

Ψέματα, διάβασα τα τέσσερα πρώτα. τα οποία ήταν στη σελίδα μου στο instagram, εκεί που έκανα την πρώτη ανάρτηση. Εγώ απευθύνομαι σε αυτούς τους ανθρώπους που αφενός με γνωρίζουν καλλιτεχνικά εδώ και 15 χρόνια, αλλά με ξέρουν και σαν άνθρωπο. Δεν συστηθήκαμε τώρα. Ακόμα και μέσα στο reality που δέχτηκα αυτή την κριτική, δεν ήμουν η “σωστή” παίκτρια reality. Στην οικογένειά μου έχω απαγορεύσει να μπαίνει και να διαβάζει τα σχόλια που μου γράφουν».

https://www.youtube.com/watch?v=Qpf_UovIWh8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για fake news εγκαλεί την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου, το γραφείο Τύπου τού πρωθυπουργού, καλώντας την να ζητήσει συγγνώμη για ανάρτηση με ψευδές περιεχόμενο για...