Η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει τις φημισμένες της καμπύλες στο νέο της κλιπ [βίντεο]

Η Τζένιφερ Λόπεζ δείχνει τις φημισμένες της καμπύλες στο νέο της κλιπ [βίντεο]

Στο φινάλε του 2018 κυκλοφόρησε ένα animation με τίτλο Ralph Breaks the Internet. Στις αρχές Απριλίου του 2019 κυκλοφόρησε ένα βίντεο κλιπ όπου JLo Breaks the Internet. Η Τζένιφερ Λόπεζ είπε να ζωντανέψει θύμησες στους φανατικούς θαυμαστές της από ένα παλιότερο βίντεο κλιπ που είχε κάνει με την Ίγκι Αζαλέα.

Όχι, δεν κάνει κάποιο throw back. Είναι το νέο της βίντεο κλιπ για το τραγούδι Medicine, ντουέτο με τον French Montana. Το βίντεο κυκλοφόρησε χθες στο Youtube και τα πεπραγμένα της Λόπεζ εκεί είναι ο λόγος που σύντομα θα βρίσκεται πολύ ψηλά στα trends.

Ακόμα πιο καυτό κι από το κλιπ με την Ίγκι Αζαλέα. Αυτή η περιγραφή τα λέει όλα για όσα βλέπει κανείς σε αυτά τα τέσσερα λεπτά από τη Τζένιφερ Λόπεζ. Χορό, pole dancing, λίκνισμα, τα πάντα με την κάμερα να κινείται γύρω από τις πολυφημισμένες καμπύλες της. Κι εκείνη ρίχνει ένα μπιτόνι λάδι στη φωτιά με τα ρούχα που φοράει.

Σε κάποιες λήψεις η Λόπεζ δεν είναι Medicine, είναι Bad Medicine που θα έλεγε κι ο κύριος Τζον Μποτζόβης. Φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο. Άλλωστε, η JLo έχει ρίξει τρομερή γυμναστική το τελευταίο τρίμηνο μαζί με τον μέλλοντα σύζυγο της και θέλει να το επιδεικνύει παντού. Μετά τους κοιλιακούς τα σφριγηλά της οπίσθια που δεν θυμίζουν με τίποτα 51άρα και αμφιβάλλουμε αν χρειάζονται το παραμικρό photoshop.