Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Ο Post Malone κυκλοφόρησε το βίντεο του νέου του τραγουδιού «Motley Crew»

Ο Post Malone επέστρεψε με το «Motley Crew», το πρώτο του νέο σόλο υλικό από την κυκλοφορία του Νο 1 άλμπουμ του «Hollywood’s Bleeding» το 2019.

Ο Αμερικανός ράπερ και τραγουδιστής, κοινοποίησε επίσης το βίντεο για το τραγούδι που σκηνοθετήθηκε από τον Κολ Μπένετ της Lyrical Lemonade.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο Post Malone ως οδηγός αυτοκινήτου σε αγώνες NASCAR και συμμετέχουν επίσης οι ράπερ Ty Dolla Sign, Big Sean, οι οδηγοί αγώνων NASCAR, Bubba Wallace και Denny Hamlin και ο Τόμι Λι του συγκροτήματος της heavy metal «Mötley Crüe».

Την κυκλοφορία του «Motley Crew» αποκάλυψε πρώτη φορά ο μάνατζερ του τραγουδιστή, Dre London σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ο ίδιος υπαινίχθηκε ότι ο Post ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει όχι μόνο ένα νέο άλμπουμ φέτος, αλλά δύο.

Ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν το καινούριο τραγούδι θα συμπεριληφθεί σε άλμπουμ. O Post Malone και ο ράπερ Tyla Yaweh τον Ιούνιο του 2020 απέτισαν φόρο τιμής στον ντράμερ των «Mötley Crüe» με το τραγούδι «Tommy Lee».

Τα τελευταία χρόνια ο Post Malone τείνει προς τη ροκ μουσική όλων των ειδών. Έκανε live αφιέρωμα μέσω streaming στους Nirvana, συμμετείχε σε άλμπουμ των Fleet Foxes και διασκεύασε τραγούδια των Alice In Chains, Black Sabbath, Hootie & the Blowfish και Sturgill Simpson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ο αστυνομικός που αγάπησε την Μύκονο και … την έκανε τραγούδι Στην πανέμορφη Μύκονο μας ταξιδεύει το βίντεο κλιπ του νέου single του Σάκη...