Connect with us

Hi, what are you looking for?

LIFESTYLE

Το βίντεο με τα δάκρυα της Βανδή που προμήνυε τον χωρισμό από τον Ντέμη

Όταν πριν λίγο καιρό, η Δέσποινα Βανδή βούρκωνε on camera.

H τελευταία εκπομπή από το Σπίτι με το Mega φιλοξένησε τη Δέσποινα Βανδή και η αλήθεια είναι πως στην τελευταία αυτή εκπομπή η Δέσποινα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Τότε, τίποτα δεν προμήνυε την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Ντέμη Νικολαΐδη που ήρθε μερικές εβδομάδες αργότερα, όμως όλοι είχαν διαπιστώσει πως αυτή η στιγμή που η τραγουδίστρια έσπασε επί σκηνής, πρόδιδε μια βαθύτερη κρίση.

Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό, στη λίμνη της Βουλιαγμένης, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια αναδρομή στην πολυετή καριέρα της με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί.

«Κάν’το αν μ’ αγαπάς», «Θέλω», «Όλα οδηγούν σε σένα», «Αγάπη», «Χάνω εσένα» ήταν μερικές από τις επιτυχίες που τραγούδησε η αγαπημένη τραγουδίστρια. Ανάμεσά τους και το «Μάη Μήνα» στο οποίο η Δέσποινα λύγισε, ειδικά τη στιγμή που ερμήνευε:

«Κάθε μέρα όλη μέρα, περιμένω, μου είπανε να σε ξεχάσω, μα επιμένω, στολισμένη απ’ τα Χριστούγεννα βιτρίνα, έμεινα για σένα μέχρι Μάη Μήνα».

Η Δέσποινα τη στιγμή εκείνη βούρκωσε και δεν έκρυψε τον κόμπο στη φωνή της, φανερώνοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Τα Χανιά επέλεξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια μίνι απόδραση με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο. Ο πρωθυπουργός και...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το σενάριο να μπορέσουν και πάλι οι ιδιοκτήτες μεγάλων αυθαιρέτων κατηγορίας 5 να τακτοποιήσουν τα ακίνητά τους έναντι προστίμων επεξεργάζεται η ηγεσία του υπουργείου...

ΕΛΛΑΔΑ

Η μεγαλύτερη αλυσίδα ομορφιάς τα Medusa, γιόρτασαν το opening του νέου καταστήματος τους στη Γλυφάδα στο οποίο παρευρέθηκαν οι λαμπερές παρουσιάστριες Ιωάννα Μαλέσκου και ...

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννης Καλλιάνος: Δύσκολες οι στιγμές για την οικογένειά του μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους την Πέμπτη, 19/10, με τον νεαρό διαρρήκτη να έχει...